Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 30 november 2013

Diabolisch

 

Diabolisch

Wie heeft niet al ooit, in een aandrang tot transportcomfort, naar Zaventem luchthaven de trein genomen? En daar op het perron tegen vier kloeke Diabolische vervoerbewijscontroleurs op gelopen?
Goed, maar weten die buitenlanders veel dat zij zo’n Diabolo-tickettoeslag moeten hebben? Op hun gezichten is het ongeloof om zulk onthaal niet verbazend. Geen wonder dat zovelen via Bussels South gaan en de shuttle bus met Brussel nemen.
Wat wij wel weten is dat we daar aankomen in een halfduister hol. En aankomen is nog niks, vergeleken met het ongelooflijke ongerief bij onze terugkeer, wanneer daar in die krocht de loketten allang dicht zijn en de ticketautomaat zoals gewoonlijk buiten westen is of zich van den domme houdt als je er op deze of gene wijze je geld aan kwijt wil, totdat die trein vlak voor je neus komt te vertrekken. En welke trein dan nog; tenminste zolang het geen middernacht of zo werd, zo ’s avonds laat? Een forensentrein van wel 15 jaar geleden, met van die groene banken en een gangetje net breed genoeg om er met je krant en boterhammendoos door te laveren; je reiskoffer moet je maar op de schouder tillen of bij de deur achterlaten.
En stel je voor zeg : niet genoeg reizigers nemen zo’n vehikels! Zodat de NMBS bloedt om haar wurgcontract met Northern Diabolo.
Zou het niet helpen om
comfortabeler, luchthavenreizigers waardige treinen door die pijp te laten sporen, en dat eindstation daar eens a bit more welcoming te maken ?

http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1749160/2013/11/29/Wurgcontract-voor-Diabolo-kan-NMBS-1-miljard-kosten.dhtml?utm_source=demorgen&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=dailygeplaatst door Blogics - 5090 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be