Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 19 november 2013

Eeuwige liefde

Het was zijn moeder en haar vriendin die bedacht hadden dat zij een absoluut leuk stel zouden zijn. Beiden hadden geen behoefte aan hun bemoeienis en waren zeker niet geïnteresseerd in een blinddate. Na veel aandringen van moeder stuurt hij dan maar een sms-je om meteen te zeggen dat hij het daarbij laten wilt. Maar haar reactie daarop is zo verrassend leuk dat er toch contact ontstaat. Met uiteindelijk een blinddate ten gevolge. Voordat ze elkaar gaan zien zeggen beide het nog eens af. Als dan de ontmoeting eindelijk toch volgt kletst hij honderduit, terwijl hij normaal gesproken zeer verlegen is. Direct thuis sturen ze elkaar een sms om te zeggen dat het zo fijn was en om te zeggen hoe blij te zijn elkaar nu toch te hebben gezien. Na een week zijn ze onafscheidelijk en na twee weken volgt dan ook de verkering.

Wat zij voor hem de perfecte vrouw maakt is dat ze hem altijd steunt, dat ze zo goed kan luisteren en zo goed voor hem zorgt als hij eens ziek is, ze zorgt sowieso altijd goed voor hem. Wat hij nooit zal vergeten is hoe ze hem heeft opgevangen nadat hij beroofd en in elkaar geslagen is. Ze kennen elkaar nog maar pas op dat moment, maar zij is er absoluut voor hem. Haar humor kleurt zijn dag. Onderweg naar zijn werk, kan hij in de auto soms nog lachen om iets wat zij hem zei in de morgen.

Voor haar is hij de perfecte man en zij wilt haar leven lang met hem samen blijven. Het is dankzij zijn steun dat ze iets, wat ze meemaakte voordat ze hem leerde kennen en wat grote impact had op haar leven, een plekje heeft kunnen geven. En daarvoor blijft ze hem eeuwig dankbaar. Hij is lief, steunt haar altijd, ze kunnen uren praten en hij kan goed luisteren. En ze vindt dat hij goed voor haar zorgt.

Het is de ambtenaar van de burgerlijke stand die de brief die ze elkaar voor hun huwelijk hebben geschreven, voorleest tijdens de trouwplechtigheid. In tijden dat velen gaan scheiden of het boterbriefje onnodig vinden, kiezen zij voor een huwelijk. Heel traditioneel misschien, maar voor hen een verzegeling van hetgeen ze voor elkaar voelen. Op een ingetogen manier zie ik die dag het geluk in hun ogen. Ik ben ontroert als ze elkaar beloven samen te blijven in voor en tegenspoed. Het leven zal ze op de proef stellen. Maar ik geloof absoluut in de belofte die zij elkaar deze dag hebben gedaan. De liefde sprak in hun ogen.

 


geplaatst door Jolie - 5106 keer gelezen

beoordeeld 1.73/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be