Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 6 november 2013

Gered door M4M

Jawel, vanmorgen werd ik als het ware gered door M4M.
Ik gebruik al jaren geen wekker meer, zoals waarschijnlijk bij zovelen werd die vervangen door een gsm of iPhone of ander mobiel ding.

Vanmorgen deed ik nog half slapend een verkeerd manoeuvre: geen snooze maar het alarm zette ik uit. Gelukkig kwam er een door het systeem gestuurde mail van M4M; eentje die om wat lettertjes/ woordjes vroeg.
Materie om ’s morgens bij het ontwaken over na te denken?
Om heel eerlijk te zijn niet.

Eerst zou ik wel, dan weer niet toch maar weer eens een blogje schrijven.
Een mailtje die ik vorige week kreeg, zette me aan het toch nog maar eens te doen.
Ik moet bekennen dat ik best wel verrast was, zeker door de spontane vraag om verder te blijven schrijven. De boodschap die in het berichtje stond, daar kon ik me wel in vinden en hetgeen geschreven staat is eigenlijk zo’n beetje de reden waarom ik hier nog nauwelijks ben.
Het sterkte me enigszins want ik ben blijkbaar niet de enige die dezelfde bevindingen had.

Niemand verplicht me ertoe maar soms lees ik de T2S; nu en dan denk ik dan waarom er hier ook een link is om video’s te plaatsen. Wordt deze dan niet gebruikt om een leuke clip te plaatsen? Het antwoord ken ik er niet op, en ik hoef dit ook niet te kennen. Soit, ik vind het vreemd dat een clipje zowat nog het enige is wat op T2S gezet wordt. Veel meer beweging zie ik er niet gebeuren.
Het kan natuurlijk ook aan mij liggen.
Ik ben hier op het verkeerde moment, ik ben hier niet op m'n plaats of whatever.

Maar vandaag - gewoon simpel comme bonjour - dankjewel aan M4M.
Door jullie systeem heb ik me niet overslapen.

 


geplaatst door Aliciah - 5136 keer gelezen

beoordeeld 2.71/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be