Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 19 november 2013

"No expectations,no disappointments"

"Wat verwacht je eigenlijk?" vroeg iemand me onlangs tijdens een eerste date
Wel ja,wat verwacht ik?
In ieder geval een leuke gesprekspartner,laten we daarmee beginnen en dan maar hopen dat ik na een halfuurtje geen plots opkomende buikpijn moet vijnzen.
Eigenlijk was zijn vraag een al dan niet uitnodiging tot direct vluchten,een manier zoeken hoe je weg kunt lopen,de deur aanstaren en hopen dat ze openwaait en de wind je meesleurt naar buiten.
Ik ben al blij als ik na een uurtje nog aandachtig en een beetje verwonderd ben,als er schwung in het gesprek zit,beetje lol,beetje diepgang,een mix van diverse onderwerpen en gezellige verhalen.Nee,ik denk nog niet onmiddellijk dat ik aan zijn lippen ga hangen,laat staan hem beoordeel als alwetend,maar er is al wel een blijk van wederzijds boeien en het smaakt naar meer.
Zonder verder nadenken creëer je dus eigenlijk wel verwachtingen of toch een beetje,liefst niet teveel want hoe hoger ze zijn hoe dieper je kan vallen.
Het is niet mijn bedoeling hiertegen te rebelleren en direct op de barricaden te springen,neen, gewoon afwachten en geduld hebben is de boodschap en mijn voornemen in acht genomen….."geen verwachtingen,geen teleurstellingen"

 


geplaatst door Yeny - 4611 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be