Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 3 november 2013

"Once you're gone, you can't come back"

Het was een zeer toepasselijke uitspraak in de voorbije chrysantendagen. Ik begin meer en meer te doorgronden waarom vrouwen zo graag schoenen kopen, het is zoveel makkelijker te vinden dan de gedroomde soulmate waar we hier met zijn allen toch naar op zoek zijn. Als vrouw weet je ook perfect waar je de gewenste schoenen kan vinden, hier raakte ik de weg al wel eens kwijt. De enige moeilijkheid qua schoenen is soms dat het prijskaartje niet helemaal klopt, de schoenen wat knellen, de maat of de kleur niet meer in voorraad is. Maar meestal boek je na enige tijd wel een positief resultaat en kan je er terstond een nieuw stapje mee in de wereld zetten. Als de moed je na een eventuele matchteleurstelling of andere in je schoenen zakt heb je tenminste alweer een nieuw paar om te vullen. Schoenen kunnen fundamentele substituten zijn voor een vrouw, veel meer zelfs dan underwear. Met een beetje meeval kan je met je nieuwe paar alweer op weg naar een nieuwe matcher die misschien wel de gewenste soul in zich heeft en hetzelfde voor je voelt…. Het klinkt misschien wat cynisch, hoor ik je zeker als man al denken, maar ja vrouwelijke logica is vaak niet te doorgronden. Onze logica is verre van perfect, maar dat maakt het waarschijnlijk wel boeiender. Niets is perfect, hoeft toch ook niet…


geplaatst door Eirini - 5042 keer gelezen

beoordeeld 3.78/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be