Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 november 2013

Over de top

Wat een kl*teweekeinde is dit!
’s Zaterdags om 6 uur wakker schieten van een autobots met glasgerinkel, en drie kwartier later weer eens van de telefoon….de politie, en jawel die gek knalde uitgerekend tegen mijn netjes geparkeerd autootje aan, nog wel zo nodig met een Land Cruiser, zo’n handig stadskarretje weet je wel waarin opgefokte macho’s hun vrijdags uitstapje besluiten.
Gehannes met de zelfstandige verzekeraar die op zaterdag niet thuis geeft en herstelgarage die net dicht is eer je die vervangwagen hebt kunnen versieren.
En tot overmaat van ramp wordt mijn ether geteisterd door de meest melige Klara’s top 100 in jaren. Al goed dat ze daar ene Evita Nossent met haar steevast verkeerde klemtonen en pauzes af van hebben gehouden, maar de daar nu actieve geiten zijn al niet beter. Dan nog liever Kurt van Eeghem met zijn al te geaffecteerd praten.
En o jee Vlaanderens muziekkeuze, stijf van de oubolligheid. Die Moldau is toch al meer dan 50 jaar passé ! Vivaldi’s vier seizoenen ga ik alweer modern vinden. En het ergste moet nog komen, geheid met Mozart en Bach. Nee ik pleit niet direct voor Ustvolskaya, maar heeft dan niemand eens een boodschap aan mooi eigentijds muziekwerk ?
Het doet me denken aan dè klassieke-muziek-kennerin hier, wiens keuze ons voortdurend om de oren slaat.
Ja daar zijn de Davidsfondsers weer met hun ‘Pie Jesu’, al is het dat van Andrew Lloyd Webber.
Wèg met die Top 100 !  Die is allang over de top heen.

 


geplaatst door Blogics - 4957 keer gelezen

beoordeeld 2.9/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be