Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 3 november 2013

Thank you stars

Als zij op een avond mijmerend naar het water kijkt en de vlinders in haar buik voelt als ze aan hem denkt, kan ze het niet laten een sms te sturen met de vraag: "Waar ben je?" Heel kort wisselen ze even later telefonisch wat woorden tot blijkt dat hij vlakbij haar is. Ze heeft hem nog nooit ontmoet maar heeft wel het idee hem daar in de verte te zien fietsen. Vol ongeloof zegt hij precies op die plek te zijn. Nieuwsgierig vraagt hij naar haar locatie, neemt afscheid van zijn vrienden en komt haar kant op. Als toeval bestaat moet het nu zo zijn dat ze elkaar ontmoeten. Lachend en vol blijdschap geven ze elkaar een dikke zoen. Zij springt bij hem achterop om gezamenlijk naar het mooiste plekje te fietsen.

De zon schittert in het water net zoals de lichtjes in hun ogen. Als liefde op het eerste gezicht bestaat is dit een toppunt van liefde. Ze kletsen honderduit, blijven maar zeggen hoe bijzonder dit moment is en schuiven steeds iets dichter bij elkaar. De lucht kleurt rood van de ondergaande zon, de avond valt en het wordt donker. Sterren schitteren en verlichten samen met de volle maan de nacht. Het gesprek valt nu af en toe stil, het contact wordt gemaakt in de aanraking en elkaar diep in de ogen te kijken. Veel te snel is het tijd om naar huis te gaan. Liefdevol zeggen ze elkaar gedag.

Wat volgt is een periode van eindeloos geluk. Hun wensen en verlangens sluiten naadloos aan. Samen dromen over de toekomst. Genieten van elkaar en al het leuks wat ondernomen wordt. Toch is het ook hard werken om twee levens zo verschillend in elkaar te passen. Zij heeft een gezin met twee nog een heel jonge kindjes, hij nog student - bezig met het afronden van een tweede studie. Zijn droom is om naar het buitenland te gaan en de wereld in te trekken. Van haar kant is daarvoor geen enkel begrip. De relatie vertoont langzaam wat barsten en scheuren en uiteindelijk wordt er moeizaam een punt achter gezet.

Na een lange en broodnodige stilte om elkaar los te laten volgt af en toe weer contact. De verbinding, maar nu vriendschappelijk, is hersteld en als ze elkaar spreken is dat altijd met een goed gesprek. Hij heeft zijn baan - en zijn geluk - in het verre buitenland gevonden. Zij heeft zich door een enorm dal geworsteld om het verdriet, wat op die avond van hun eerste ontmoeting zichtbaar was in de sterren, een plek te geven. Zijn grote ster schitterde toen al jaren langer dan die van haar. Hij weet precies waar zij het over heeft. En nu jaren later is haar blik zo ver verruimd dat ze haar veilige plekje, daar dichtbij het water, verlaten heeft - alles achter zich heeft gelaten en in een nieuwe stad, in een nieuw land opnieuw begonnen is. Waarschijnlijk is hij de enige die haar precies begrijpt. Zijn er voor hem geen woorden nodig om haar keuze toe te lichten. Zeker is nu dat zij weet en voelt wat hem toen bewogen heeft en waarom de diepe intense verbinding, ontstaan vanuit de twee mooiste sterren aan de hemel, niet was bedoeld voor een relatie maar een aanzet is geweest het verdriet te behappen en uit het dal omhoog, de berg op te gaan. Thank you stars….

 


geplaatst door Jolie - 5034 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be