Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 november 2013

The unbearable lightness of dating

“Je ziet er zo gelukkig uit, dan heb je toch geen partner nodig….”, zei een matcher me op een date enkele weken geleden. Hij zag er zelf nu ook niet bepaald zeer ongelukkig uit, dus zijn beknopte analyse deed me wel even de wenkbrauwen fronsen.Ik wou op dat moment echt niet verder uitspitten of hij op zoek was naar een ongelukkige match wiens leven hij wonderbaarlijk kon updaten, noch de link tussen mijn zogenaamde uitstraling en een gezochte partner ontrafelen. Een dergelijke uitspraak was niet bepaald een geweldige intro voor een tof gesprek, het is dan al verloren energie om het langer dan 1 koffie te rekken. Bij langere blootstelling ligt een ‘date burn-out’ gegarandeerd op de loer. Het is vaak een kunst om achter iemand zijn zogenaamde onafhankelijkheid zijn of haar kwetsbare kantjes te kunnen/ mogen aanvoelen of zien.

Hoeveel kansen geef je…. en hoeveel kansen krijg je zelf om bovenstaande te kunnen/mogen ontdekken ????


geplaatst door Eirini - 5111 keer gelezen

beoordeeld 3.27/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be