Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 7 november 2013

Vandaag huilt de hemel en zij huilt mee

Vervlogen dromen en mooie herinneringen doen haar huilen. Zoals de regen langs de ruit naar beneden glijdt druppelen de tranen over haar wangen omlaag. Het is nog soms dat dit verdriet haar overvalt. Vechten heeft geen zin. Het leven bepaalt het verloop en verdriet is de prijs van de liefde.

Nog jong en af en toe een vriendje. Nog steeds jong maar niet meer piep, is opeens daar haar grote liefde. Ze ontmoet hem in een discotheek. Terwijl hij zijn mouwen opstroopt valt haar blik op zijn armen vol met sproeten. Verrast kijkt ze op, ziet zijn prachtige krullen en mooie gezicht. Als ze in zijn ogen kijkt verdrinkt ze en weet dat hij haar prins is.

Het begin van een sprookje van twee gewone jonge mensen die samen heel bijzonder zijn. Ze doen gewone dingen. Werken hard voor hun studie, verdienen extra centjes bij in het weekend. Brengen tijd met elkaar door. Studeren af en beginnen aan hun eerste job. Graag zijn ze samen maar ook doet ieder nog zijn eigen ding.

Vrienden gaan trouwen. Relaties om hen heen gaan kapot. Zij kunnen zich niet voorstellen dat bij hun de liefde voorbij gaat. Daar is hun liefde te speciaal voor. Na vijf jaar gaan ze samenwonen. Enige tijd later wordt hun eerste kindje geboren. Er breekt een zware tijd aan op alle fronten en er moet hard gewerkt worden, óók voor de relatie. Dat doen ze zonder discussie op te geven. De basis is sterk en te mooi om verloren te laten gaan. Ieder heel gewoon maar samen bijzonder zetten ze hun schouders eronder en keert de rust weder. Het geluk wordt bekroond met een tweede zwangerschap. Vol verwachting van nieuw leven, een mooie toekomst en dolgelukkig met elkaar kijken ze uit naar wat komen gaat.

En dan slaat het noodlot toe. Plotsklaps wordt hij uit het leven gerukt. Zo onverwachts als ze haar prins ontmoette raakt ze hem nu kwijt. De wereld valt weg onder haar voeten maar het leven geeft haar kracht om door te gaan. De bevalling volgt, zonder hem maar in gedachten wel bij hem. Ze zet het leven samen met haar twee kindjes voort. Gewone mensen maar samen heel bijzonder. De liefde krijgt een plekje, zo ook het verdriet. Maar soms als de hemel huilt...huilt zij mee.

 


geplaatst door Jolie - 5000 keer gelezen

beoordeeld 3.64/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be