Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 6 november 2013

Vertrouwen

Zij was dolgelukkige hem te ontmoeten. Hij deed haar vlinders terug fladderen. Het was puur, liefdevol én wederzijds. Lang vervlogen dromen ontwaakten en keerden terug in haar gedachten. Wat onmogelijk had geleken was bewaarheid. Ze was sinds lang weer tot over haar oren verliefd...

Ze zag hem in de stad en wist direct dat hij het was. De werkelijke ontmoeting duurde nog even. Maar eenmaal zo ver voelde het direct goed. Na uren kletsen was het tijd elkaar gedag te zeggen. Al snel volgde een eerste berichtje van hem en stuurde zij die van haar - en dat de dagen voort. De vlindertjes dansten van geluk en kriebelden in haar buik. Een aantal ontmoetingen volgden. In woorden veel verbinding, maar na enkele afspraken leek er gevoelsmatig iets niet te kloppen. Vreemd vond ze dat want er was niets aanwijsbaar anders gezegd of gebeurd.

En zo vroeg ze hem na enige tijd wat er was en vertelde hij over de paniek. Hij was er nog niet aan toe. Hij was nog niet klaar met het verleden en het vormgeven van het heden. Verward luisterde ze naar zijn verhaal. Wat hij zei kon ze zich voorstellen én het duidde haar gevoel. Maar begrijpen dat de liefde nu in vriendschap veranderd was vond ze moeilijk. Hoe konden zijn vlinders zo plotsklaps dood neervallen. Was alles wat hij had gezegd en wat ze in het samenzijn had gevoeld dan niet echt geweest. Er is niets gelogen was zijn antwoord. Maar hij wilde terug wat hij had - en wel direct. Dat was onmogelijk op dit moment. De tijd was er nog niet rijp voor en er was voor hem enkel een alles of niets. Alles onmogelijk, dus dan maar niets.

Verdrietig lieten de vlinders bij haar hun vleugels hangen. Wat zo onverwachts en mooi begon, was in ene voorbij. Vol vragen fladderden de vlinders nog wat na. Zich realiserend dat er geen vervolg zou komen. Zelfs een uitwisselingen van gedachten en gevoelens kon geen bijdragen leveren. Zijn vlinders waren als bevroren. Voor haar warmte en liefde was geen plaats. Het zou voor hem nog maar meer gecompliceerd worden. Verloren fladderden haar vlinders uit en zochten in stilte hun veilige haven weer op. Ondanks de tegenslag was haar vertrouwen gegroeid; haar dromen niet vervlogen en haar vlinders in de jaren niet verloren gegaan. Uitkijkend naar nieuwe ontmoetingen ziet zij de toekomst zonnig tegemoet.

 


geplaatst door Jolie - 5064 keer gelezen

beoordeeld 3.75/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be