Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 26 december 2013

'Ik heb je niets te zeggen behalve dat ik je liefheb'

Het is de titel van een artikel dat ik gisteren las. Het ging over liefdesbrieven schrijven, iets wat een zeldzaam verschijnsel geworden in tijden van e-mailverkeer, sms-correspondentie, Facebook en Twitter. Het deed me terugdenken aan mijn jeugd, aan alle brieven en enkele lieven, mijn hart ging toen telkens mee in de briefomslag. Het heeft wel wat die jongerenliefde. Laatst ontmoette ik bij toeval een jeugdliefde, tot mijn allergrootste verbazing had hij na al die tijd nog steeds 2 liefdesbrieven van me en was hij me nooit vergeten. Het verhaal van het leven na onze jeugdliefde was er eentje met hindernissen, liefde kan hoogtepunten en dieptepunten aanbrengen, maar dat was me zelf niet onbekend. Een liefdevol leven of een leven vol liefde heeft zijn eigen parfum en inhoud, je weet nooit tot wat het leidt, brengt of wegneemt. Ik heb mezelf met kerst een nieuw parfum cadeau gedaan, symbolisch misschien, ben nu echt wel klaar voor een liefdevol leven…


geplaatst door Eirini - 4855 keer gelezen

beoordeeld 2.64/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be