Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 10 december 2013

Koorddansen

Na heel wat klikken, scrollen en prentjes kijken besluit je toch om aan iemand uit de galerij een bericht te zenden om aan te geven dat ook jij op zoek bent naar die ene die je leven zal aanvullen tot een mooi en harmonieus geheel.

Neen, je moet eigenlijk geen gêne voelen, ieder die zichzelf op zijn best blootgeeft in een one-pager is op zoek naar het ultieme geluk, maar toch, het is niet je ding.

Je heb profielen gelezen en gevonden wie je niet zocht, niet gevonden wie je zocht, tot plots, ja toch wel, er zijn in de grote galerij zoekers die ogenschijnlijk perfect bij je zouden passen. Ga je de eerste stap zetten ?

Interessebericht - en mee in de duizend op een rij - of persoonlijk bericht ? Ja, toch maar iets neerschrijven wat past bij je zoektocht. Waarom kom je nu net bij hem of haar terecht, dat verdient toch al wat meer uitleg dan de "Toon Interesse" knop aan te klikken.

Je hebt vele profielen doorzocht en de nummer één uit je persoonlijke top een bericht gezonden.

Kan natuurlijk niets worden, de nummer één is enkel voor de andere nummer één, en jij bent zeker geen nummer één.

Bericht dan toch maar niet verzenden ? Krijg je toch alleen maar het deksel van op je neus, je weet dat het wezen zeker niet op jou bericht zat te wachten. Hoe kan je zo dom zijn om te geloven dat jou bericht niet onder het "delete" kruisje verdwijnen zal.

Niks van, toch verzenden, hop, verzonden.

Oei, bericht terug van je nummer één. Je weet niet of het antwoord van je eigen ik goed genoeg zal zijn, of moet je net proberen om aan de - ongekende - verwachtingen aan de andere kant te voldoen? Alles moet perfect zijn tegenwoordig, met minder nemen we geen genoegen meer.

Neen, onecht kan je toch niet volhouden, gewoon doen, daar ben je best in. Maar misschien is dit toch niet de verwachting aan de andere kant.

Neen, toch maar gewoon, berichtjes over en weer, nog berichtjes, lijkt goed te gaan.

Telefoontje? Nummertjes wisselen, beetje stress, lijkt goed.

De grote test: oog in oog, zal dit goed gaan. Al je talenten zul je moeten bovenhalen om dit tot een goed einde te brengen.

Je bent een koorddanser die zich geen misstap kan veroorloven. Je kan het nog wel een beetje, maar je staat al even alleen op de koord en buiten ervaring is er ook wat geluk nodig bij het koorddansen,.

De eerste stappen met twee op de koord zijn gezet. Er lijkt toch een klik te zijn.

Je staat nog op de koord na deze eerste ontmoeting. En je matcher staat ook nog op de koord.

Je hebt geluk in de komende dagen want je kan je eigen ritme aanhouden op de koord, zonder moeilijkheden. En je matcher doet de koord al niet teveel schokken. Geweldig.

De een stormt al eens onstuimig op de koord, de ander behoedzaam, of schijnbaar elegant.

Maar geen van beiden is een goede koorddanser. Je bent er beiden al een aantal keer van gevallen in het verleden. Alleen doe je het niet zo slecht, maar met twee is toch net wat anders.

In de komende dagen en weken schuif je gezwind verder op de koord van het geluk, je krijgt het goede ritme te pakken. Het dansen is er nog niet, maar je kan in evenwicht blijven, al doen je matcher en jij de koord nog al eens schokken.

Maar op een dag ben je niet behoedzaam genoeg, een kleine misstap, gewoon dom, maar je schuift van de koord. Je matcher wou de hand nog uitsteken, maar twijfelde, liever op de koord dan mee naar beneden. En daar ging je.

Ging het nu net niet om het samen op de koord staan en leren dansen? Zou je zelf je hand uitsteken en mogelijk mee naar beneden vallen, of verkies je het wankele evenwicht dat je nog hebt.

Matchers zijn niet de beste dansers en de hand uitsteken met kans om mee naar beneden te vallen is niet onze keuze. Liever op de koord, veilig, maar alleen. En we blijven zoeken naar de perfecte koorddanser voor ons.

Een klik uit je lijst van favorieten en je hebt een nieuwe danser. Zelfde scenario of toch deze maal af en toe een klein duwtje of een hand naar de andere matcher om samen op de koord te blijven of samen naar beneden en terug op de koord?

Vallen doet pijn en laat blauwe plekken achter, maar zonder vallen leer je dit niet.

Zouden we toch koorddansers kunnen worden?

Er zijn het voorbije week-end op Winterland matchers gespot - T2S - die al even samen dansen zonder te vallen. Er is hoop!


geplaatst door Bulawayo - 4930 keer gelezen

beoordeeld 2.71/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be