Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 8 december 2013

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” Albert Einstein

Deze quote is een pure relativiteitstheorie als je hem leest, ‘to keep the balance you must keep on moving…’

2013 Het einde van het jaar is in zicht, tijd om mijn ‘wishlist’ nog eens te bekijken, te evalueren en eventueel bij te werken to keep on moving. Misschien ook al een origineel antwoord te bedenken op de toekomstige vraag ‘wat moeten we je wensen voor volgend jaar…’. Het is een vraag met een dubbele gevoelige bodem voor een single. Je kan bijna niet anders dan naar waarheid een toffe partner wensen of je lijkt als romantische en liefdevolle vrouw al helemaal afgestorven te zijn. Je graaft hiermee echter je eigen kleine gevoelige valkuil, want eind 2012 liet je ook al dat wensballonnetje de lucht in en toch sta je er zwart op wit nog steeds alleen te schilderen. Soms dien je ook heel erg snel je verfkwast en borstel in te pakken of men begint niet altijd even subtiel wat wroeten in het hoe en waarom van je singlebestaan met de nodige adviezen of reflecterende opmerkingen. Is er een houdbaarheidsdatum gekoppeld aan dat (positief) single zijn ? En zo ja na hoeveel tijd rijpen de meer subjectieve bijgedachten bij anderen of is er zelfs een vervaldag waarvan je nog geen weet hebt ? ☺ Een gezonde dosis humor en relativeren, het houdt je op het juiste en positieve single-pad. I have to keep on moving….. to match…


geplaatst door Eirini - 4805 keer gelezen

beoordeeld 3.74/5 (19 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be