Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 27 december 2013

Niet geschikt voor singles!

 

Plots had ik er schoon genoeg van. Drie verschillende kasten op een rij. Dus ging ik in de Ikea een nieuwe reeks uitkiezen. Dat laden was een hele onderneming, maar toen in dit gure weer met een extra zetje de vijfde deur van dat autootje keurig dichtging, was het glunderen. Thuisgekomen bleek het wel een klus om alles nog maar boven te krijgen. En dan begin je met de montagehandleiding. Een alleenstaand mannetje met een kruis erdoor en twee lachende mannetjes. Zo moest het. Niet geschikt voor singles! En God verhoede dat we hulp zouden vragen.

Nu is deze single voor een kleintje niet vervaard. Dat tweede mannetje, dat moest zo per se niet. Op een half uurtje kwam dat monteren wel voor elkaar. 2 zijplanken, een boven- en een onderplank, daar een rugplank tegen kloppen en 2 deurtjes aanhangen. Hoe moeilijk kan dat zijn? Het vlotte relatief goed, dat plat op de grond ineensteken. Tot de hele handel – 2m36 hoog – rechtgezet moest worden. Halverwege de rit schoot het zaakje los, niet zonder eerst een gigantisch stuk spaanderplaat (wat een rommel) te hebben losgerukt. Tijd om dat arsenaal aan werktuigen in de garage de kost te laten verdienen. De kapotte zijplank werd omgedraaid, er werd gezaagd, gefreesd, geboord en gevezen en binnen een te verantwoorden tijdsbestek zat de kast terug in elkaar. Met trapladders en steunplanken en een heus hefboomsysteem werd de kast keurig tegen de muur geplaatst. 4 uur later weliswaar. Nog maar enkel de deurtjes aan te hangen. En dan… zo nog eens drie te gaan. Nog maar drie keer laden, lossen, ineenzetten… een mens moet er wat voor over hebben.

Toegegeven, met dat tweede mannetje was het vast sneller gegaan, maar heus niet op een half uurtje. Nu was ik weliswaar veruit de handigste van ons twee, maar die slimme lieverd van me had een onfeilbaar technisch inzicht. Het perfecte stel dus om een kast ineen te zetten, ware het niet dat het doorgewinterde beterweterschap van yours truly hier zelfs die technische knobbel een compleet foute redenering kon doen volgen. Het wou dus al eens flink uit de hand lopen. Een kast ineensteken, daar hoorden echt wel wat discussies bij. Maar blij met het resultaat waren we uiteindelijk alle twee. Want toch… alle gekibbel ten spijt, toch schept dat samen wat geproduceerd krijgen een beetje een band. En het diende ons in ieder geval enigszins tot ersatz, om die gigantische leegte in de hoek mee op te vullen.

 


geplaatst door Elisa123 - 5070 keer gelezen

beoordeeld 1.89/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be