Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 30 december 2013

Verwend

Leo,met wie ik al jarenlang een zakenrelatie onderhoud, heeft zijn hart op de juiste plaats zitten. Hij heeft tegenover mij een paar jaartjes extra op de teller en hij wou dan ook als afsluiter van zijn loopcarrière nog zijn allerlaatste marathon lopen. Niet gewoon een marathon, maar dé marathon, deze van New York.

Niet zonder het goede doel te willen dienen, en zo begon hij zijn zoektocht naar sponsoring voor Kika, een afkorting waar weinig uitleg bij behoeft. Hij weet dat hij hiervoor steeds bij mij terecht kan, en omgekeerd heeft Leo mij ook nog nooit in de steek gelaten.

Gisteren kreeg ik een uitgebreid verslag van de grote loop. Een plezier om zijn ervaringen te lezen, maar ook het resultaat loog er niet om: bijna 700.000 € bijeen gelopen voor het goede doel, met Leo als uitschieter in de fondsenwerving. Heerlijk, de energie van deze man waarmee hij zich inzet voor anderen.

Zelf probeer ik al wel eens iets samen te krijgen voor wat soms het verloren continent werd genoemd, maar intussen kruipt Afrika langzaam aan uit het moeras. De contrasten blijven groot en velen hebben geen bezittingen.

Maar ook ginder lopen relaties spaak, blijven kinderen alleen met een ouder achter, enz. Vele families raakten gescheiden door geweld en honger. Ook ginder is er verdriet om de verloren partner.

Er is geen internet, geen M4M, geen zoekmachine om het geluk terug te vinden.

De laatste dagen lees ik op T2S enkel hoe moeilijk het is om een match te vinden, hoe alleen we zijn, geen soulmate, te weinig reactie op mails, te snel geblokkeerd, te kieskeuring - of zichzelf overschatten volgens goede Blogger -, enz. Om droevig van te worden.

Ook ik pleit schuldig in deze, maar als we maar een deeltje van de mentale veerkracht van onze immer lachende Afrikaanse medemensen zouden bezitten, dan zouden we nu staan dansen van vreugde, en toch ....

Zijn we misschien verwend ?


geplaatst door Bulawayo - 4884 keer gelezen

beoordeeld 3.45/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be