Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 31 januari 2013

DE LAATSTE KUS DE LAATSTE KNUFFEL

Het begon allemaal wondermooi, na een lange dag stond hij plots voor mijn deur.

Lees verder!

geplaatst door Hartje3 - 2 reactieszondag 27 januari 2013

SNEEUW

Vlokjes vallen tergend langzaam naar beneden. Uit alle macht proberen ze zich vast te grijpen aan takken, dakgoten, autospiegels, ja zelfs aan elkaar. Alsof ze schrik hebben om op de ijskoude ondergrond te belanden. Alsof ze weten dat daar beneden alles eindigt. Terwijl wij het mooi vinden, is voor hen het sneeuwtapijt een slagveld van gevallen kameraden. Een “champ de bataille” (klinkt net dat tikkeltje beter).

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6vrijdag 25 januari 2013

ZweePvliegen!?

Hoe een typefoutje in een ontmoetingsuitnodiging op een datingsite op de sociale media viraal gaat!
1- “Er is één ding dat me intrigeert in je profiel! Het zweepvliegen .... doe je dat in Xxxxxx?”

Lees verder!

geplaatst door Lantrickdonderdag 24 januari 2013

Loft

Ik beende me een weg naar boven via kleverige vloeren en een rode, floeren traploper. Langs gibberende pubermeisjes en jongens met vreemd georiënteerde hoofddeksels. Zo hoog mogelijk en, als het kan, centraal gaan zitten. We hadden geluk. We schuifden langs benen, gingen zitten. De film begon.

Lees verder!

geplaatst door StevenImdonderdag 24 januari 2013

EENPUNTSPERSPECTIEVEN;

Nostalgie uit mijn studententijd.

Werken aan projecten met medestudente.
Elke dag opnieuw samenkomen om ‘verder’ te werken.
Gewapend met potlood en papier maar vooral véél koffie en muziek…
En dan concepten bedenken…

Lees verder!

geplaatst door KatCo_73 - 1 reactiedinsdag 22 januari 2013

Dagelijkse kost

 

Regelmatig ontbreekt het me aan goesting om voor mezelf alleen warm eten klaar te maken. En ik kom niet meteen op iemand om op stel en sprong uit te nodigen. Bovendien is mijn koelkast en het diepvriesvak nu ver geleegd, zodat ik eindelijk eens de boel kan af zetten en die ijslaag kan laten verdwijnen.
Het lijkt wel gaandeweg het moment om een tijd op vakantie te gaan.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 2 reactiesdinsdag 22 januari 2013

STILSTAAN IS VOORUITGAAN.

Hoe zal ik dit neerpennen? Hoe krijg ik de sfeer, de hele betekenis op papier zodat jullie het gevoel krijgen of je er zelf bij was? Ik stel voor dat jullie de ogen eventjes sluiten en je dit proberen voor te stellen. (Ik weet wel dat dit, technisch gezien, moeilijk wordt. Maar je weet wel wat ik bedoel)

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 5 reactiesmaandag 21 januari 2013

Karakterveranderingen

Ik las deze week een artikel over de studie "de illusie van 'het einde van de geschiedenis'”. In een notendop komt het erop neer, dat de meeste mensen onderschatten hoeveel ze zullen veranderen in de toekomst. Men denkt dat men altijd grotendeels dezelfde persoon zal blijven met hetzelfde karakter als vandaag.

Lees verder!

geplaatst door Semm - 1 reactiezondag 20 januari 2013

GENEUGTEN DES LEVENS

Het zijn de geneugten des levens waar men ook zou van moeten kunnen genieten. De roze bloesems in de bomen, de madeliefjes in het gras. Het zonnetje dat tussen de heldergroene bomen zijn stralen neer laat dalen.

Lees verder!

geplaatst door Magnific - 1 reactiezondag 20 januari 2013

ZONDAG POËZIEDAG 6

Lieve lezer,

Toch nog gauw tussendoor eentje.

Lees verder!

geplaatst door Vertelwoensdag 16 januari 2013

EENVOUDIG MAAR OPRECHT

Dat ik mijmerend, alleen, door de vers gevallen sneeuw slenter, valt misschien nog mee. De donkere avonden voor die, zwaar overschatte, televisie word je wel gewoon. En eens alle pizza's ter wereld mijn microgolfoven hebben bewonderd, zal ik wel eens patatje schillen, vergezeld van groentjes en vlees.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 6 reactieszondag 13 januari 2013

TWIJFEL EN BOOSHEID

Ik ben bang geweest voor de leegte die ontstond toen mijn liefde mij verliet. Zo bang dat ik niet eens in mijn eigen huis wilde slapen. Daar de geesten van haar overal aanwezigheid waren. Ik ben eenzaam geweest terwijl ik midden in het leven stond met misschien één miljoen mensen om mij heen. Ik heb de paden waarover ik fietste door het park, niet meer durven te betreden omdat ik bang was dat de wind herinneringen in mijn gezicht zou gooien. Maar het meeste van alles ben ik BOOS geweest. Boos omdat ik twijfelde.

Lees verder!

geplaatst door Magnific - 1 reactiezaterdag 12 januari 2013

Are roses meant to be red ?

Vredige vroege morgen,8u al aan de koffie met de krant in mijn zeer gezellige omgeving.
Leven en verlangen, ’t is zoals een mooie puzzel die in een doos voor je ligt en waarvan je het eindresultaat kan bewonderen vooraan op cover.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 2 reactiesvrijdag 11 januari 2013

Dekseltje zkt potje

Bijna halfweg januari en dan schuimen we de laatste nieuwjaarsfeestjes af. We schudden het hoofd met een lichte zweem van spijt en ongemak dat we ons toch niet hebben kunnen houden aan onze goede voornemens. Alweer niet. Volgend jaar beter, zeker? Enfin, dat hopen we dan toch.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 2 reactiesdonderdag 10 januari 2013

Een nieuw jaar... een nieuw begin...

Is 2013 wel een nieuw begin ? Zal grotendeels van onszelf afhangen... niet ? Sommigen onder ons hebben zware beloftes aan zichzelf gemaakt voor dit nieuwe jaar.. Sommigen hebben deze reeds verbroken... Anderen zullen stand houden... Maar wat met de liefde ?

Lees verder!

geplaatst door Blogidowoensdag 9 januari 2013

Sex and Sociability

Nee, geen boek van Jane Austen. Er is van haar hand wel Sense and Sensibility, en Pride and Prejudice, Maar het allitererende Sex and Sociability bestaat bij mijn weten ook nog niet bij een andere romanschrijver of -schrijfster.
Als ik dus eens een boek zou kunnen en willen schrijven, laat het dat dan maar wezen.
Willen wel, maar kunnen is een andere zaak. Een boek,zeg !

Lees verder!

geplaatst door Blogicsdinsdag 8 januari 2013

DROMEN ZIJN GEEN BEDROG!

Aan het begin van het nieuwe jaar spreken we wensen en goede voornemens uit. Dit jaar sta ik stil bij de vele wensen die in januari worden geuit. Een wens uitspreken is meer dan laten weten wat u graag wilt of wat u een ander gunt in het nieuwe jaar. In een wens zit behalve een vraag ook een verwachting verborgen. Het houdt de belofte in dat wat u zo graag wilt voor uzelf of voor de ander, ook waarheid wordt. Daarmee krijgt de wens iets magisch. Deze magische betekenis wordt vaker aan wensen gekoppeld. Denkt u maar eens aan de magische wens die u als kind mocht uitspreken als u de verjaardagskaarsjes uitblies of als u een vallende ster had gezien

Lees verder!

geplaatst door Magnific - 7 reactiesmaandag 7 januari 2013

Bloot geven

’t Is zelden gebeurd dat een me volslagen onbekende dame me op een site als deze kwansuis uitnodigde tot een chat in het kleine venstertje, dat zich zo lastig laat beschrijven dat het enige motivatie vraagt om erop in te gaan.
Gewoonlijk gebeurde dat net voordat ik de nachtrust op zou zoeken. Goed, een kwartiertje dan als de andere kant van de lijn redelijk vingervlug is.
Een keer in dat geval bleek ik danig geboeid ook. De dame hing in haar praatstoel en zat met prangende vragen waarop zij alleen een doodvreemde en belangloze man enig licht dacht te kunnen werpen.

Lees verder!

geplaatst door Blogicszaterdag 5 januari 2013

ZONDAG POËZIEDAG 5

Lieve lezers, dit is het laatste. Zondag Poëziedag stopt hiermee.

Lees verder!

geplaatst door Vertel - 1 reactievrijdag 4 januari 2013

Héhé wat een corvee !

Niet makkelijk, zo’n blog na Nieuwjaar. Soms borrelen de woorden op uit mijn toetsenbord zonder er mijn gedachten bij te houden. En soms is dat anders, zelfs al is er aandrang tot schrijven.
Wat het ergste is weet ik niet, want mijn gedachten gaan soms te snel en zijn niet bij te vingeren.
En eerlijk gezegd doet zo’n Nieuwjaarstijd er geen goed aan: de maag wordt te veel en te langdurig op de proef gesteld, en dat maakt de hersens slaperig.

Lees verder!

geplaatst door BlogicsVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be