Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 28 februari 2013

Intieme vrouwen-haikoe

Dep je hart tot moes
en vinger het in mijn poes
Jij die mijn man bent

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 3 reactiesdonderdag 28 februari 2013

Geluk

geplaatst door Carpe - 3 reactiesdonderdag 28 februari 2013

In perspectief

 

De begintijd hier of op soortgelijke sites heeft me veel kunnen leren; over mezelf en over dames die ik toen ontmoette.
Je kan het nog zo voortvarend of aarzelend en aftastend beleven, maar als een paal boven water staat dat iedereen maar best eerlijk uit komt voor wat beoogd wordt. En dat je er klaar voor moet zijn.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 2 reactieswoensdag 27 februari 2013

Korter wint

geplaatst door Blogics - 6 reactieswoensdag 27 februari 2013

Lente komt eraan

geplaatst door Carpe - 1 reactiedinsdag 26 februari 2013

Mensenkennis


Ik was nog maar enkele dagen op de site en kreeg een bericht van een dame. Ze was iets jonger als mij en woonde in een buurgemeente. Ik antwoordde beleefd terug, maar er hield mij iets tegen. Een vreemd gevoel dat ik niet kon thuis brengen.

Lees verder!

geplaatst door Semm - 4 reactiesdinsdag 26 februari 2013

De duizendste

 

Na 2 weekjes en ruim 1000 bezoekers op M4M moet me iets van het hart (en gelukkig is papier geduldig :-) ). Ik vind het hier toch wel een beetje raar op deze site. We zijn hier toch allemaal om in eerste instantie mensen te leren kennen ( allé, ikke dan toch, correct me if I’m wrong!) en bij een mogelijke klik kan er dan meer ontstaan, yeah, daar droom ik van!

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 6 reactiesdinsdag 26 februari 2013

Love is a curious thing.

Love is a curious thing. It's a chemistry between two persons. Sometimes It happens instantie sometimes It needs some time.

Lees verder!

geplaatst door Carpe - 2 reactiesmaandag 25 februari 2013

S.W.O.FTY?!

In een tijd van turbotaal, vooral gebruikt in computer en GSM middens, duiken vaak de meest technische en vreemde termen op. Zo ook S.W.O.FTY. Voor degenen die de type benaming nog niet kennen … de verklaring van het woord volgt aan het einde van dit tekstje.

Lees verder!

geplaatst door Lantrick - 5 reactiesmaandag 25 februari 2013

M’n kleine meisje

Nog geen negen was mijn oogappeltje, onze jongste. Samen met broer en zus uit mijn leven weggestolen.
Na weken pas kwam ik te weten waarheen. Maar altijd weer als ik hen veertiendaags voor bezoek wou afhalen bleef de deur dicht of dat huis leeg.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 8 reactieszondag 24 februari 2013

Vijftigers, Kreidlers en zoekleeftijden

‘Marion?’

Op een of andere manier waren we met ons zanggroepje vooraan in de kerk beland die ochtend, met uitzicht op de steigerhouten kist (mooi, wil ik ook!) waarin we de resten van Antoon vermoedden. Mijn herinneringen voerden me terug naar lang vervlogen kerkdiensten in ditzelfde gebouw. De begrafenis van mijn verdronken broertje was bijna de laatste keer dat we voltallig waren. In de jaren die volgden, was het aan mij om te bidden voor hem en de rest van de familie. Gelukkig hoefde ik dat niet vanuit de harde bank te doen. Vanaf het altaar zong ik luidkeels ‘Danken wij Heer dat wij mensen zijn, dat wij uit liefde geboren zijn’ en in stilte bad ik dat de stormen die ons interieur teisterden tot bedaren zouden komen en we deze prachtige volzin weer konden geloven.

Lees verder!

geplaatst door Ginger - 3 reactieszondag 24 februari 2013

"Life is what happens to you while you're busy making other plans."

Sommige mensen zorgen ervoor dat dingen gebeuren.
Anderen kijken toe terwijl dingen gebeuren.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 2 reactieszondag 24 februari 2013

Ik wens jullie...

Beste M4M'ertjes,

 

ik heb ooit eens een gedichtje geschreven voor een speciaal iemand en zou dit met jullie willen delen. 

Lees verder!

geplaatst door Frits - 4 reactieszondag 24 februari 2013

Intimiteit... intimidatie

Ik ben intussen bijna 14 dagen een volwaardige M4M-er en het kriebelt weer om iets met jullie te delen ( had ik al vermeld dat schrijven één van mijn hobby’s is ;-) ? ), iets wat in mailcontacten vaak naar voor kwam en bij mij wel eens tot frustratie leidde.

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 9 reactieszaterdag 23 februari 2013

BIJNA LENTE


Er is iets, al weet ik totaal niet wat, aan het veranderen. Ik voel het aan de manier waarop mijn lichaam tintelt. Op de wijze waarop de wind me mooie dingen toefluistert. De eerste zonnestralen tikken me op de schouder alsof ze me willen uitnodigen voor een warme knuffel.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 5 reactiesvrijdag 22 februari 2013

Mama heeft er genoeg van en nu .....

(deel 1)

Op een regenachtige lentedag was het zo ver, ik ben weg, alles is mij te veel, het is niet meer goed genoeg ("het" "het" wat is "het"?????). Ik wil vrij zijn. Zij nam kleine A. onder haar arm en vertrok. Alles wat wij hadden opgebouwd was weg, op een paar seconden. Met iedereen maar toch niet bij mij, toch wel, deze keer werd er op mijne voordeur geklopt. Wat heb ik verkeerd gedaan? Ben ik tekort gekomen? Ben ik te oud geworden? Ben ik te lelijk, te dik? Wat scheelt er bij mij?

Lees verder!

geplaatst door Fabio - 6 reactiesvrijdag 22 februari 2013

Van rugzakjes en juwelen...

Op zoek naar een toffe match las ik het ene profiel na het andere en daarbij viel me het fenomeen van het rugzakje op. En wel in die zin dat we blijkbaar liefst geen rugzakje meer meedragen uit ons verleden (een enkel profiel vermeldde zelfs een reiskoffer meezeulen :-)!)…

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 10 reactieswoensdag 20 februari 2013

Zo mooi, zo jong en zo alleen…

En dan komt die vraag: “Waarom zit jij in godsnaam op een datingwebsite… je bent toch vlot en zo, ziet er niet als een draak uit… kan je nergens anders dan op M4M een lief vinden?”
Tja, wat antwoord je dan hè?

Lees verder!

geplaatst door Frits - 9 reactiesdinsdag 19 februari 2013

Collega-blogger…

Na het lezen van ettelijke prozastukjes op de ledenpagina van match4me bekroop me de lust om ook in de pen te kruipen (allez, in dit virtuele tijdperk: achter het schermpje) en wat zielenroerselen openbaar te maken. Waarom? Vanuit een soort literair exhibitionisme?

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 3 reactiesmaandag 18 februari 2013

Wie wil ik vinden?

Ik schenk steeds meer aandacht aan de tekstjes onder deze titel. Elk profiel schrijft er soortgelijke omschrijvingen met een eigen toets. Maar wat me nog meer opvalt is dat brave, sobere, bijna ingeslikte beeld dat iedereen schildert. Met pasteltinten en slaapverwekkende penseelstreken. Het is bijna grappig, zoals de moppen van een derderangs stand-up komediant, die het beste van zichzelf geeft in een berookt achterbuurtzaaltje, waar niemand om lacht

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 6 reactieszaterdag 16 februari 2013

Mag ik een foto zien?

Mag ik een foto zien. Je krijgt zo'n verzoek wel eens te zien op een datingsite.

Geen probleem mee zou je zeggen want uiterlijk is toch belangrijk?

Inderdaad, uiterlijk is belangrijk. Of beter: uiterlijk is OOK belangrijk. Maar hoe iemand er uit ziet is maar 1 facet van iemand en het stoort me dan ook wanneer iemand – voor wie je net een half uurtje uitgetrokken had om een persoonlijk bericht te sturen – jou kort en koeltjes antwoordt met 'Mag ik een foto zien?'.

Mag ik een foto zien, zonder enige verdere franjes. Of 'Graag eerst een foto aub'.

Soms lijkt het wel of mensen zo'n datingsite beschouwen als een catalogus van '3 Suisses'. Bestaat die nog trouwens?

Een catalogus met vele prentjes. Of een etalage in een winkelstraat, waar je van de ene naar de andere winkel gaat 'window shoppen'.

Kijken wat er aangeboden wordt, maar binnen gaan we niet, want er zijn nog 35 winkels die moeten aangedaan worden.

Misschien eens binnen stappen in de kleine city supermarkt nu we er toch zijn...

Hmmm... niet kunnen kiezen tussen de tientallen verschillende potjes van hetzelfde. Want wat als dat andere potje toch lekkerder zou zijn? Wat als je het verkeerde kiest?

Ik denk dat 'het' allemaal niet meer zomaar zal gebeuren...

De naiviteit waarmee je vroeger - als tiener - zo gemakkelijk in een 'relatie' rolde is er niet meer...

Je moet er moeite voor doen.

Misschien dat ene potje toch eens proberen...

En euh... neen, je krijgt die foto niet te zien nadat ik 30 minuten mijn tijd nam om jou een persoonlijk berichtje te sturen en jij me aan een oppervlakkige schoonheidstest wou onderwerpen.

Groeten

 

PS met dank aan Ch... en V..., maar niet aan B...

Lees verder!

geplaatst door P_35 - 9 reactiesmaandag 11 februari 2013

14/2

Een tekstje voor ons allemaal :

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 10 reactieszondag 10 februari 2013

Deze chaos was te vermijden

We gaan naar Marrakesh! Dus gebruiken we in deze weken alle mogelijke kanalen om ons daar ongeneerd over te verkneukelen. Op Skype stuurt hij (Abel, 13 jaar) de plaatjes van de Jamaa-el –Fna en de souks, per SMS volgen de riads die hij leuk en niet duur vindt.

Lees verder!

geplaatst door Ginger - 4 reactieszondag 10 februari 2013

Vrouwen

AVrouwen,

Lees verder!

geplaatst door Vertelzondag 10 februari 2013

Yes man

Danny Wallace pende een jaar lang hele dagboeken vol over zijn belevenissen en in 2008 haalde het idee zelfs het witte doek. Danny Wallace ging door een moeilijkere periode en sloot zichzelf meer en meer op. Geen feestjes, telefoontjes werden weggedrukt, de televisie was zijn beste vriend.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 4 reactieszondag 10 februari 2013

woorden en tranen

vele yranen heb ik laten gaan

omdat onze liefde niet meer mag bestaan

ik hield van hem voor altijd

ook ben ik hem voor altijd kwijt

nooit uitgesproken woorden

op het puntje van mijn tong

woorden die jou toebehoeren

maar ik steeds verdring

woorden als glas zo breekbaar

gebroken in mijn mond

voor eeuwig onuitspreekbaar

omdat ik de moed niet vond

getekend hartje

Lees verder!

geplaatst door Hartje3 - 1 reactievrijdag 8 februari 2013

"Happinez"

Na een drukke werkweek voelde dit dagje thuis alweer aan als een zegen. Beginnend met een zeer rustig ochtendlijk koffieritueel, oog in oog met de poes die zeer verontrust naar me keek en lichtelijk in tijd gedesoriënteerd raakte omdat ik ons gezamenlijk territorium bleef bezetten.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 1 reactievrijdag 8 februari 2013

5 keer per maand!?

Bent u ook zo’n gezellige wipper die het 5 keer per maand doet? Ik niet hoor! Bij mij is dat ’s morgens, ’s middags en ’s avonds. Allez, toch bijna! Alhoewel… het eigenlijk mijn mooiste herinneringen zijn …

Lees verder!

geplaatst door Lantrick - 1 reactiedonderdag 7 februari 2013

Afscheid nemen van een "hartje"

Afscheid nemen van een "Hartje".

Wanneer twee mensen zich tot elkaar hebben versmolten, de beste voornemens hebben geuit tot elkaar, zijn de tijden die ze samen hebben heerlijk om te mogen ondervinden. Zo heb ik dit ook in hart en nieren gevoeld.

De dame in kwestie was zeer gevoelig, had een hartje van goud, was aantrekkelijk en vooral ook lief, een dame uit een mooi verpakt doosje zoals je die nog weinig tegenkomt, “een geschenk”?( zal de toekomst uitwijzen)

De tijd samen was dan ook heerlijk en een herinnering die me altijd zal bijblijven. En die ik zal blijven koesteren.

Na verloop van tijd krijg je tot je eigen spijt te maken met situaties die je niet enkel zelf in de hand hebt, moet je beslissingen nemen die je in andere gevallen nooit zou hebben genomen.

Niet tegenstaande neem je die in de hoop en volgens je eigen wijsheid dat deze de beste is.

Lees verder!

geplaatst door Magnific - 6 reactieswoensdag 6 februari 2013

FOTO'S

Iedereen kent het verschijnsel hier wel..Je vult je profiel in, geeft het eerlijkste beeld van jezelf..Maar wil je ook een foto bij je profiel of niet ?

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 4 reactiesdinsdag 5 februari 2013

Single springlevend

 

Verjaardagen in februari, de Nieuwjaarstijd voorbij. Er verjaarde net een jongeman die me zijn peetoom weet en me met Nieuwjaar bedenkt met SM; single malt, voor de slechte verstaanders. Dit jaar was het wederzijds, en wie weet houden we binnenkort niet eens een proeverij samen met nog andere liefhebbers.
Een kleinzoon verjaart op dezelfde dag.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 4 reactiesmaandag 4 februari 2013

duizend rozen

Dit is de song die mij nauw aan mijn hartje ligt van de wel bekende will tura

Lees verder!

geplaatst door Hartje3zondag 3 februari 2013

Everything you want...

geplaatst door Eirini - 1 reactiezondag 3 februari 2013

DOORGAAN

Het woud is veel te donker. Het bladerdek houdt de zon, het levensnoodzakelijk licht, tegen. Omgevallen bomen versperren de dichtbegroeide paadjes. Struiken lijken me, met de snelheid van het geluid, te willen overgroeien. Maar ik geef niet op. Nog niet. Nog lang niet!!! Dus ik ga door.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 3 reactieszaterdag 2 februari 2013

Hoeveel profielen lees ik waarin er naar een 'soulmate' gezocht wordt...

Hoeveel vrouwen die zichtzelf niet goed kennen en gemakkelijkheidshalve dan maar 'for me to know and for you to find out' invullen (in het beste geval staan er dan geen fouten in het Engels).

Lees verder!

geplaatst door P_35 - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be