Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 31 maart 2013

Dansen

Onlangs ben ik gaan dansen in een dancing in de buurt, waar ze gevarieerde muziek draaien.

Ik ga daar om te dansen. Ik voel de dreunen van de muziek door mijn lijf gieren. Ik probeer om hetzelfde ritme te volgen als ik in mijn hoofd voel. Soms denk ik: het moet toch wel een gek gezicht zijn, als ik mezelf zou zie bewegen…

Lees verder!

geplaatst door Semm - 5 reactieszondag 31 maart 2013

Icarus

Elke ochtend is hij daar , ik kan er mijn klok op zetten . Als de nacht slapen gaat en de ochtend zich gapend uitrekt en de schemer overgaat in licht . Zwevend in alle stilte zie ik hem komen en hij land op de onderste tak van de notenboom . Kleine Icarus , die naam heeft hij verdient .

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 3 reactieszondag 31 maart 2013

The nineties party

geplaatst door Carpe - 4 reactieszondag 31 maart 2013

vriendschap voor het leven

Echte vriendschap

Voor zover in deze hectische wereld

nog kan bestaan

elkaar helpen en steunen

ook in zware tijden

naast elkaar blijven staan

lachen als je samen een wijntje drinkt

handen reiken wanneer de dreiging bestaat

dat je maatje naar het diepe zinkt

Woordeloos elkaar begrijpen

moeiteloos elkaar vertrouwen

in goede maar zeker in slechte tijden

naast elkaar blijven staan

Ehte vriendschap

is als een kostbare parel

in deze tijd

dit alles hebben we immers zelf in de hand

wanneer we deze parel koesteren

tot hij open bloeit

dan pas onstaat een sterke

vriendschappelijke band

en deze mooie vrienschap die ik mag beleven

koester ik diep in mijn hart

voor mijn alller beste vriendin die het verdiend

echte vrienschap krijg je niet stuk

hartje

Lees verder!

geplaatst door Hartje3 - 4 reactieszondag 31 maart 2013

Perfect Match ...op eerste gezicht!

Het zal je maar overkomen, bij het lezen van een profiel. Het is moeilijk te beschrijven, maar aan de grond genageld, hart klopt sneller, warm gevoel, zitten er zeker bij. Ik weet het zeker, “dat is ze”, “dat gaat ze zijn”... Ik voelde dat ik het was waar die vrouw op zoek naar was en het dit-is-de-vrouw-die-jij-zoekt gevoel komen als een opwelling tot een onvoorstelbaar enthousiasme. Euforie? Nee het is nog sterker! Onmiddellijk daarna komt een ander gevoel.. het “hoe-pak-ik-het-nu-aan” gevoel dat me al meer met mijn voeten op de grond zette.

Lees verder!

geplaatst door Oli4 - 14 reactiesvrijdag 29 maart 2013

Dromen

ik loop in mijn jas van regenboog

door natte smalle straten

op zoek naar jou die warmte geeft

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 5 reactiesdonderdag 28 maart 2013

Cello

Ik ben een cello , iemand die mij goed bespeelt krijgt heerlijk warme klanken , eigen aan cello . Ik ben een gevoelig instrument, dat met zorg dient behandeld te worden. De muzikante die mij bespeeld met respect en gevoeligheid en die weet de juiste snaren te beroeren, krijgt uit mij de mooiste aria’s. Mijn hout komt van de juiste boom en er is jaren aan geschaafd en verfijnd om tot een betrouwbaar instrument te komen .

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 4 reactiesdonderdag 28 maart 2013

De MOORDBRIGADE!

Ik vond een oplossing om opdringerige televerkopers een hak te zetten...

Lees verder!

geplaatst door Lantrick - 2 reactieswoensdag 27 maart 2013

Vrouwelijke logica

Ik heb net een nieuwe lamp in de keuken opgehangen die het schitterende licht in mijn duisternis zal wezen. Verfrol en borstel om de berging op te fleuren in een pittig groen tintje staan ook geduldig en in het gelid te wachten tot de paasklokken met hun caloriebommen weer vertrokken zijn. Hopelijk is er geen mens of klok in de komende dagen die mij zo een vreselijk groot ei gevuld met pralines cadeau doet, kleine eierstokjes gevuld met pistache zijn uiteraard meer dan welkom.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 4 reactieswoensdag 27 maart 2013

Groepsdate Hasselt - 27 april - Update

Groepsdate Hasselt op 27 april, een update...

Lees verder!

geplaatst door Frits - 6 reactiesmaandag 25 maart 2013

Ode aan Jolie

Ze is een lief mooi mens , heb haar nog nooit ontmoet . Ik schrijf met haar over het leven en wat ons bezighoud . Ze is alleen, haar man is al lang geleden overleden , te jong en een tragedie voor haar . Ze heeft haar kinderen alleen opgevoed , hen alle kansen gegeven en waarschijnlijk zichzelf tekort gedaan . Het is typisch voor mama’s , vrouwen , die hun leven opgeven voor het zorgen van hun kinderen , het siert hen en krijgen van mij eindeloos respect en bewondering .

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 4 reactiesmaandag 25 maart 2013

Een vleugje satijn

Ik had de zon echt nodig vandaag, beetje warmte en heel veel stralen om je fysisch maar ook mentaal helemaal op te warmen. Beetje balen dus op alle vlak, ook wat op gevoelig vlak. Ik ken mijn triggers, weet wanneer ik de zeilen wat moet hijsen om in de juiste windrichting te blijven varen en kleine gevoelige hindernissen te ontwijken. Alles in het leven heeft 2 kanten, de mooie en de minder mooie.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 6 reactiesmaandag 25 maart 2013

Weekdagen

geplaatst door Carpe - 5 reactieszondag 24 maart 2013

STILSTAAN IS VOORUITGAAN (deel 2)

Nog niet zo heel lang geleden stond ik stil voor het rode licht. Het leek een eeuwigheid te duren, zo lang dat de hele omgeving geen geheimen meer voor me had. Het werd saai, maar omdat het licht rood bleef, werd dat saaie mijn nieuwe leefomgeving. Ook dat wordt je blijkbaar gewoon. Maar je blijft wel hopen dat het groene lampje snel gaat branden.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 7 reactieszaterdag 23 maart 2013

opwarming van de aarde

geplaatst door Carpe - 1 reactiezaterdag 23 maart 2013

Vreemd werelds beeld

Soms lijkt de wereld een vreemdsoortig samenraapsel van echte dingen die niet op de juiste plaats gebouwd zijn.
Ben vanmiddag op ziekenhuisbezoek geweest bij een hartsvriendin die langzaam uitdooft en slechts een schim meer is van de schitterende parel die ze ooit was.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 4 reactieszaterdag 23 maart 2013

Wenkbrauwen meedoen?

Zaterdag 06u00.

Jazeker dames, zo vroeg, nadat de strijk netjes in de kast is beland, zit de nieuwe man al bij de kapper.
"Just love the smell of hairgel in the morning! De herenkapper! Niks is toch
zo mannelijk als dit mannenbastion. Het bord boven de ingang "HERENKAPPER R."
vormt de allerhoogste beveiliging tegen potentiële vrouwelijke indringers. Hier kan een
man even op adem komen, een tijdelijk toevluchtoord, veilig afgeschermd van elke oestrogene
bedreiging :-). Het is er dan ook al snel bijzonder druk. "Goedemorgen Rik", "goedemorgen
Robert", "goedemorgen Jan"... stuk voor stuk stoere kerels die even echt man willen zijn
vooraleer ze de hele zaterdag gepakt met plastic zakken achter hun shoppende echtgenotes
door de stad mogen aanhollen...

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 5 reactieszaterdag 23 maart 2013

De hemelse ovulatie

In afwachting van de paasklokken heb ik mezelf al enkele dagen op enkele heerlijke kleine chocolade eitjes met pistache getrakteerd. Er is nog geen paasklok van heinde of verre te bekennen, maar aan deze jaarlijkse chocoladetraditie kan ik echt niet weerstaan. Af en toe mag je zondigen in dit leven…

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 2 reactiesvrijdag 22 maart 2013

Thuis

Ik woon in een huis met vele kamers in een oase van groen. Ik heb er mijn atelier, waar ik beeldhouw, schilder, ontwerp en schrijf. Ik deel mijn huis met mensen, verstoten om één of andere reden. Zo is er Mimi een Afrikaanse vrouw die mishandeld is en ’s nachts op straat gezet met haar peutertje. Ze is hier al bijna een jaar en hopen een geschikte woning voor haar te vinden. Er is Elisabeth, een oude dame die geen familie meer heeft en tijdelijk hier is na een brand in haar woning. Zo is er Kurt die in samenspraak met een medisch team, hier tijdens de week mag verblijven, hij is een autist.

Er zijn er nog enkele, die hier hun draai gevonden hebben. Het is een voormalig klooster dat ik huur, in de oude grote kapel doe ik regelmatig tentoonstellingen; nationaal en internationaal. Ook geef ik cursussen allerhande en doe dit met plezier. Alles ademt hier kunst en vrede, een kleine maar boeiende wereld, het is mijn familie.

Ik heb nooit geweten wat een familie is, niet als kind en ook niet als volwassene en op het moment dat ik zelf onderdeel ging uitmaken van een nieuwe familie, was het al voorbij voor het begon. En toch ben ik vrij gelukkig en leef in vrede. Maar het verleden laat sporen na en veel twijfels. Ik heb heel de wereld rondgereisd en heb vele culturen ontmoet. Heb ook dingen gezien die een mens normaal nooit zou mogen zien, laat staan dat ze gebeuren.

Ik heb een kat die grapjas heet, heb ze gevonden in een dichtgeknoopte plastic zak in een beek. En dan heb je nog Icarus, een klein kerkuiltje dat uit het nest gedonderd was en ik hem met een pincetje heb gevoerd. Het is een mooi diertje geworden en elke ochtend komt hij even aan de keuken op een tak zitten van de notenboom, alsof ie wil zeggen, hela ken je me nog.

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 4 reactieswoensdag 20 maart 2013

ti amo

Ze had ogen regenboog mooi en lang zwart haar een mooie mond met volle lippen. Olijfkleurig was haar huid en een ranke figuur, heel vrouwelijk. Ze was mijn lief en ik hield van haar met een gevoel van eens in je leven. En ze hield van mij, om mijn onvolwassen jongensstreken eigen aan mannelijke twintigers.

Het was mijn allereerste liefde en ik ook voor haar. Ze kwam van het verre Sicilië en Lia was haar naam.We genoten intens van elk moment tezamen en hadden niet veel woorden nodig, onze blikken zegden genoeg. Ze was eindeloos lief en ze was mijn redding en kwam op tijd, ze heeft me de afslag naar het criminele doen missen. Ze had een zachte stem die me rust bracht en liefdevolle mooie woorden.

Ze was de specie voor de fundamenten van mijn bestaan en samen bouwden we steen voor steen aan de toekomst. We zouden trouwen volgend jaar en keken er samen hoopvol naar uit. We spraken over kinderen die we graag zouden hebben en ik zou de perfecte papa zijn zei ze telkens weer.

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 5 reactieswoensdag 20 maart 2013

Onbeantwoorde liefde

geplaatst door Carpe - 3 reactieswoensdag 20 maart 2013

Dip

geplaatst door Blogics - 13 reactiesdinsdag 19 maart 2013

Ze was mooi

Ik zat aan mijn tweede kop koffie, het buffet in Antwerpen centraal zat aardig vol en velen kwamen binnen op zoek naar een plaatsje, maar de meesten keerden weer en hadden geen zin om bij iemand aan tafel te gaan zitten.

Ik had plaatsgenomen aan een tafeltje voor twee, in een hoek dat me een goed overzicht verschafte op alles en iedereen. En wat is er leuker dan in stilte mensen observeren, niets is zo interessant om ze bezig te zien. Een bont gekleurde massa, met allemaal hun eigenheden, hun maniertjes, hun zorgen en hun nonchalance, onwennig tussen hun soortgenoten, net als ik. Je hebt ze in alle soorten, groot en klein, dik en dun, mooi en minder mooi, verzorgd en minder verzorgd, gekleed met klasse en je hebt er met veel minder klasse, maar niettemin allemaal mensen en ze verdienen allemaal hetzelfde respect.

Wat me opviel was dat ik zat te kijken naar een massa, maar met weinig uitgesproken persoonlijkheid. Je zag gedurig de i-padjes en de i-phone, jassen van H&M, broeken van Diesel, schoenen van Nike en Adidas, af en toe een uitschieter dwars van de massa. Het overviel me toen ik keek en dacht een massa die leeft als een massa, onbewust gegrepen door de handige reclame jongens die hen ogenschijnlijk influisterden wat ze moesten dragen en wat niet, wat in was en wat passé was. En deed je niet mee, dan lag je uit die massa en liep je verloren en uitgestoten ergens alleen.

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 6 reactiesmaandag 18 maart 2013

1000 kussen in één nacht

geplaatst door Carpe - 3 reactiesmaandag 18 maart 2013

If i needed you.....

IK stond vanmorgen op,het zonneke was al zo mooi aan het schijnen. Kreeg al dadelijk zo een fijn gevoel van warmte en tederheid. Dan zet ik de radio op en net alsof het zo moest,hoor ik mn lievelingsliedje van een zeer mooie film The broken cirkle. IK begin spontaan mee te zingen....

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 18 reactieszondag 17 maart 2013

uit vervlogen tijden

Het pad der liefde is moeilijk te begaan

je zult nooit weten

hoe lang het zal gaan

bij vlake delen is de liefde vreselijk fijn

maar bij hobbels en kuilen doet het pijn ,

is op geen manier te verzachten

je zal gewoon op betere tijden

moeten wachten , die zullen komen ,

dat moet het pad je beloven,

zo dat iedereen tijdens zijn tocht

zal blijven geloven,het pad van de liefde

is hard en oneidig lang

wees sterk en verstandig en weesvoor niemaand bang

maar een ding is zeker het word

een tocht om nooit meer te vergeten

 

hartje

Lees verder!

geplaatst door Hartje3 - 2 reactieszaterdag 16 maart 2013

Django

Djongo is een aanrader om te gaan zien, prachtige beelden, de Smith & Wesson staan enorm scherp en vuren raak zoals geen andere . Zeer aangename en knappe personages, zowel in de film als buiten de film. Naast mij zat de hoofdrol speelsters, relax, vol vertrouwen en leunend tegen mij aan.

Lees verder!

geplaatst door Fabio - 7 reactiesvrijdag 15 maart 2013

VOOR JIJWEETWELWIE

Een energierijke bom, gevuld met mooie dingen.
Volgens mij kan ze zelfs stenen laten swingen.
Ik word springlevend door wat ze zegt en doet.
Want zij maakt alle zure momenten telkens zoet.

Ze straalt zoveel harder dan radioactiviteit.
En als je bij haar bent, verstrik je in de tijd.
Uren worden seconden en dagen worden minuten.
Luide discotheken worden doofstommeninstituten.

Ze is de regen in mijn dorre woestijn.
En ze is lief, zoals lief hoort te zijn.
In het pikkedonker geeft ze zelfs licht.
Geen wonder dat ik voor haar zwicht.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 13 reactiesvrijdag 15 maart 2013

Soulsearching

Ik heb vastgesteld dat het voor mij de afgelopen weken enorm druk geweest is: o.a. allerhande activiteiten mét en zonder kinderen en viervoeters - afspraakjes - mijn partnerzoektocht hier op M4M - het bloggen - mailen over boeiende onderwerpen met gelijkgestemde en andersdenkende mensen - keitoffe, al dan niet serieuze gesprekken in de babbelbox. Dankbaarheid hiervoor overspoelt me, ik ervaar flow en er zit duidelijk stroming in mijn leven. En gisteren kwam er ineens dit gevoel bovendrijven: "het mag nu wel weer een beetje rustiger". De schrijfkriebels lieten zich echter niet 1 - 2 - 3 beteugelen...

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 5 reactiesvrijdag 15 maart 2013

Konijn, Jong Meisje!

Het moet je maar overkomen! Zo’n familienaam en voornaam hebben! En toch heb ik een Chineesje gevonden dat, althans volgens ‘GOOGLE vertalen’, voldoet aan deze voorwaarde…

Lees verder!

geplaatst door Lantrickvrijdag 15 maart 2013

Wees lief voor elkaar.....

niemand is perfect

niemand verdiend het

 om helemaal alleen te zijn

geen armen om je heen

om je te steunen tegen verdriet en pijn

 

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 6 reactiesvrijdag 15 maart 2013

Zomer

Ik verlang naar het zonnetje.

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 4 reactiesdonderdag 14 maart 2013

Stay

Deze week in de lange file met het winterweer enkele keren het nummer “Stay” van Rhianna gehoord.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 5 reactieswoensdag 13 maart 2013

Wat als Belgen Farsi zouden spreken

geplaatst door Carpe - 1 reactiewoensdag 13 maart 2013

Triootje bij een duetje

geplaatst door Blogics - 1 reactiewoensdag 13 maart 2013

Eenei-ige haikoetweeling

geplaatst door Blogics - 4 reactiesdinsdag 12 maart 2013

Blogologistics in twee minuten

geplaatst door Carpe - 1 reactiedinsdag 12 maart 2013

Groepsdate Hasselt - 27 april

Inderdaad, dat is het aantal groepsdates die reeds hebben plaatsgevonden...

De eerste heb ik persoonlijk gemist. Wist ik toendertijd veel dat die algemene chat zo'n leuk ding zou zijn, en dat daar zo'n geweldige ideeën als een groepsdate uit zouden voorkomen. Maar de anderen... wees maar zeker dat ik van de partij was!

Lees verder!

geplaatst door Frits - 12 reactiesdinsdag 12 maart 2013

Maagdelijkheid

Vanmorgen al een tripje naar de kinesiste gemaakt door het schitterende winterwonderland. Daar waar er nog geen auto’s gereden hadden, lag het tapijtje er smetteloos blank bij. Spontaan kwam Sneeuwwitje in mijn gedachten en de volgende associatie was “maagdelijkheid”. Rare kronkels die je brein soms maakt, als je met een slakkengangetje van 10 km per uur vooruit glijdt op weg naar je bestemming.

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 4 reactieszondag 10 maart 2013

NIETS IS ONMOGELIJK

Met andere woorden : ‘Alles is mogelijk’. Het hangt er enkel vanaf hoe graag je het wilt. En willen is kunnen. Zonder wil is het inderdaad onmogelijk.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 5 reactieszaterdag 9 maart 2013

Schoonheid

Ik geef het toe: ik hou van fantasy reeksen...

Lees verder!

geplaatst door Semm - 4 reactieszaterdag 9 maart 2013

Koorddansen...

Terug van een voormiddagje paardenpret en daardoor weer helemaal “zen” en relaxed. Ingelogd op M4M en in de kletskamer (bedankt voor deze term, Ginger :-)) beland. Een toffe babbel aldaar leidde tot volgend lettergetetter…

Lees verder!

geplaatst door Chidantezaterdag 9 maart 2013

Hoe gaat het met jou?

Deze vraag werd me gisteren aan de telefoon gesteld door een ex-collega, die eind vorig schooljaar haar krijtje definitief in de bordrichel deed belanden. Het is een vraag die bij een ontmoeting (in vivo, maar ook in een virtueel gesprek) heel vaak gesteld wordt. Een schijnbaar “gewone” vraag, maar dat is ze geenszins!

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 2 reactiesvrijdag 8 maart 2013

Je liefde zo dichtbij

geplaatst door Carpe - 3 reactiesdonderdag 7 maart 2013

Wat als je

geplaatst door Carpedonderdag 7 maart 2013

Passie

Wat is passie? Het is de drive in mijn leven, datgene waar ik ’s morgens mijn bed voor uit kom… Datgene waartegen elke vezel in mijn lijf luidkeels “ja” schreeuwt, waar ik helemaal opgewonden van word in elke zin van het woord…

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 4 reactiesdonderdag 7 maart 2013

Liefde?

geplaatst door Lantrick - 3 reactieswoensdag 6 maart 2013

Niemand leeft voor zichzelf

Een kille donderdagmorgen, na een korte rit kom ik toe in mijn zojuist ontwaakt geboortedorp in Limburg. De kou snijdt diagonaal door de grijze kleren wanneer ik eerder traagjes richting kerk stap. Het wordt de laatste reis van nonkel Louis vanmorgen. Lieve, stille nonkel Louis, hij laat een kranige tante achter in de fleur van haar leven, en drie zonen waar iedere vader apetrots moet op zijn.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 11 reactieswoensdag 6 maart 2013

Tips voor een goede date

geplaatst door Carpe - 3 reactieswoensdag 6 maart 2013

Kunnen vrouwen jagen, ik denk het … .

We leven in anno 2013, vrouwen hebben in het verleden ( zelfs nu nog) gevochten, gestreden en zelfs ervoor gestorven om gelijke rechten te krijgen als de mannen (emantipatio).

Lees verder!

geplaatst door Fabio - 9 reactiesdinsdag 5 maart 2013

Waarheid

Het leven is te kort om wakker te worden

met gevoelens van spijt..hou van de mensen

die je met liefde en zorg behandelen

vergeet diegene die het niet deden

geloof dat alles gebeurd et een reden...

Als je een kans krijgt grijp ze met beide handen,

als het je leven verandert,

laat het zo zijn...Niemand zei dat het makkelijk zou zijn,

diegenen die ik dood graag zie ,weten dat ik ze in mijn hart heb

en diegenen die mij fout deden,weten het vast ook

getekend hartje

Lees verder!

geplaatst door Hartje3dinsdag 5 maart 2013

Het dwergenbedje

Ik ben van enkele passievolle bedenkingen die de stralende zon vandaag in me opriep overgeschakeld op het eten van een serie passievruchten.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 1 reactiedinsdag 5 maart 2013

DRIPPINGS

Deze site is ongetwijfeld een uitlaatklep voor velen onder ons. Een vlucht uit het realisme dat ons elke dag keihard aankijkt. Soms gaan we er zo in op dat we het verwarren met echte contacten en vriendschappen. Eigenlijk zijn we enkel robotjes die deze site draaiende houden door steeds weer ons lidmaatschap te verlengen en te blijven zoeken naar die ene. Alweer op hetzelfde profiel belanden, en alweer geen berichtje sturen. Dit dacht ik echt, tot ik in de chatroom terecht kwam.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 10 reactiesdinsdag 5 maart 2013

Zien en gezien worden

Ik ben een trouwe lezer van de blogs en volg ook de reacties erop. De comment van F. op zijn laatste blog raakte me: ” Allemaal bedankt voor de reacties, wilde eigenlijk gewoon mijn verhaal op de tafel gooien. Ik weet dat ik niet de enige ben, maar doet goed om te weten dat ze je begrijpen en steunen. Had helemaal niet verwacht dat ik berichtjes en reacties kreeg.” Het deed mijn vingers kriebelen om deze tekst te tokkelen…

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 4 reactiesmaandag 4 maart 2013

Het zonnetje

Als je nu zo voor het raam gaat staan

Lees verder!

geplaatst door Carpe - 2 reactiesmaandag 4 maart 2013

Wollig

geplaatst door Blogics - 3 reactiesmaandag 4 maart 2013

Relatief lief

geplaatst door Blogics - 4 reactiesmaandag 4 maart 2013

Lachen...

Lachen is gezond, het kost niets en je kan het (bijna) overal doen.
Het heeft een positief effect op je lichaam, je geest en zelfs op je relaties.
Men spreekt soms wel eens van ‘de spanning weglachen’ en dat klopt.

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 5 reactiesmaandag 4 maart 2013

Mama heeft er genoeg van en nu ...... (deel 2)

Mama heeft er genoeg van en nu ...... (deel 2)

Zes maanden later wist ik nog steeds niets, het enige wat ik hoopte was, dat zij terug kwam. Ik miste haar enorm, ik zorgde voor de kids maar was er niet bij ... . Alles werd mij te veel, koken, wassen, poetsen, strijken ... . Er kwam gewoon geen einde aan deze nachtmerrie. Kon ik mijn ziel maar verkopen aan de ... .

Lees verder!

geplaatst door Fabio - 19 reactiesmaandag 4 maart 2013

Kletskamer..

Toen ik een paar maanden geleden hier begon, en ik uit nieuwsgierigheid wel eens een beetje zat rond te klikken op M4M, kwam ik soms in een lege chatroom. Of ik zag daar nog net iemand (waarschijnlijk iemand met net zo’n nieuwsgierige aard als ik) de kamer verlaten. Heel soms trof ik hier twee mensen aan, die doelbewust hadden afgesproken omdat de 1-op-1 chat zo slecht werkt.

Ergens in december begon zich steeds meer volk in de chatroom te vertonen. Er ontstond

Lees verder!

geplaatst door Ginger - 9 reactieszondag 3 maart 2013

Chemie of geen chemie... dat is de vraag

Vandaag had ik mijn eerste date… Spannend! Bijna niet op voorhand over - en - weer gemaild, enkel plaats en tijd uitgemaakt. Een blanco blad, een mogelijk nieuw hoofdstuk in het boek van mijn leven?

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 10 reactieszondag 3 maart 2013

Ambertje

Je hebt zo van die nietszeggende grijze saaie dagen, zoals de dag van vandaag één is. Hij kabbelt uur per uur voorbij en je doet de dagdagelijkse dingen als een routine.

Maar het onverwachte loert altijd om de hoek en het kwam als een donderslag bij heldere hemel, een telefoontje, vier woorden, de aarde zakt weg onder je voeten en dan komt de stilte, de stilte van besef, de stilte van ongeloof en de stilte van verdriet.

Vier woorden, gezegd door een met verdriet geladen stem vol ongeloof en onbegrip.
' Ambertje is niet meer ', de telefoon werd ingehaakt en ik stond aan de grond genageld, niet begrijpend wat de inhoud was, wakker wordend uit een nare droom, geschokt en tranen die plots ergens onverwacht tevoorschijn kwamen.

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 11 reactieszondag 3 maart 2013

mijn eeste date

mijn eerste date na lange tijd,

Lees verder!

geplaatst door Hartje3 - 2 reactieszondag 3 maart 2013

Mijn eerste week hier......

Ik ben nu een week op de site en ik ben razend blij dat ik me heb aangemeld.
Heb al kei toffe reacties en mailtjes gekregen.Dat is toch altijd wel fijn,voor zowel vrouw als voor man.
Maar zeker voor mij :-) op 1 week tijd al 1321 bezoekers....was effe schrikken....wow
Ook heb ik al een paar complimentjes gekregen....Hij zei....je bent totaal mijn type niet....hahahaha
IK dacht,wow,waarom mailt hij mij dan.....je foto is TE mooi,je bent TE vrolijk,TE wild....
je bent een Te felle spring in het veld......
enz..enz...ik schrok wel effe....maar dan las ik verder.....

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 4 reactieszondag 3 maart 2013

Verliefdheid of houden van

geplaatst door Carpe - 3 reactieszondag 3 maart 2013

Met de billen bloot!

Seks en bloot verkoopt… Dat is door menig marketingonderzoek bewezen. Dus zien we op tv, in muziekvideoclips en in de reclame hoe langer hoe meer schaars geklede mensen verschijnen. Vooral vrouwen dan, hoewel de cola-light-tuinier-met-sixpack en jummie torso ook goed gecast is ;-).

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 3 reactieszaterdag 2 maart 2013

Stille liefde

Ook al zie ik ze niet, ze loopt steeds naast me. Ze beschermd me, ze leidt me, ze helpt me en ze is er altijd wanneer ik haar nodig heb. Ze is de stille liefde die ik heb en we begrijpen elkaar, zonder woorden.

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 6 reactiesvrijdag 1 maart 2013

een groepsdate

geplaatst door Carpe - 9 reactiesvrijdag 1 maart 2013

I'm just ME...

Deze vond ik nog op internet en hij sluit heel mooi aan bij mijn vorige blog en bij hoe ik me voel.

Fijne complimentendag nog vandaag en vergeet jezelf ook geen complimentje te geven... Je bent het waard!!! ♥

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 5 reactiesvrijdag 1 maart 2013

Spiegeltje, spiegeltje…

Wie ben ik? Hoe word ik gezien door anderen?

Lees verder!

geplaatst door Chidante - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be