Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 29 april 2013

Nieuwe mensen leren kennen....


Nieuwe mensen leren kennen...

Je schrijft je in op een dating site.
Wat kan je verwachten,wat zijn de regels van het spel?
Wie ga ik ontmoeten?
Met wie ga ik daten,Gaat hij leuk zijn, Gaat hij eruit zien zoals zijn foto?

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 4 reactieszondag 28 april 2013

Groepsdate Hasselt, je was er toch ook?

De groepsdate Hasselt is achter de rug. Ondanks de wat moeizame voorbereiding, werd het toch een superleuke avond op een zeer aangename locatie (de lounge van de 5th Avenue).

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 14 reactiesdonderdag 25 april 2013

AFSCHEID

Hier houdt het op. Hier stopt het. Eén van deze dagen verloopt mijn abonnement en vandaar deze afscheidsbrief. Het was een verhelderende periode en ik heb leuke, interessante en aangename mensen leren kennen. Sommigen onder jullie zie ik nog wel terug en de anderen wil ik graag voor een laatste keer groeten en bedanken. Bedankt voor de leuke babbels op de chat, voor het aangename gezelschap op de groepsdates maar vooral voor de humor en de lachuitbarstingen op momenten dat ik ze het meest nodig had.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 10 reactiesdinsdag 23 april 2013

Acute blokkeeritis

"Being single" is iets wat heel wat mensen overkomt, en het is zoals de liefde zelf: je moet het leren.
Ook zo gaat het met de zoektocht naar een nieuwe partner. Je wordt al snel de richting ingeduwd van een heel nieuwe ervaring: 'de dating site'. Ietwat schuchter, voorzichtig, maar toch met een sprankeltje hoop open je een account. En dan betreed je voor je het goed en wel beseft de surreële virtualiteit van de elektronische kennismaking.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 5 reactiesdinsdag 23 april 2013

Groepsdate Hasselt - 27 april - Locatie

Beste M4M'ertjes,

 

jullie hebben er even op moeten wachten, maar dat wachten wordt beloond!

Lees verder!

geplaatst door Frits - 3 reactiesmaandag 22 april 2013

Na uw slappe introductie…

Krijg het maar voor. Wil je al eens ernstig overkomen bij een introductie, als je een kandidate partner benadert. Krijg je een antwoord terug met de aanhef “Na uw slappe introductie gelezen te hebben…

Lees verder!

geplaatst door Lantrick - 5 reactiesvrijdag 19 april 2013

De waarheid en niets dan de waarheid...

...maar nooit de hele waarheid! In reactie op mijn laatste blog kreeg ik plots een berichtje van een vroeger mailcontact met de vraag: waarover lieg jij dan eigenlijk in je profiel? Ook sommige reacties gingen die richting uit. Ik verklaar me dus nader.

Lees verder!

geplaatst door Daan71 - 5 reactieswoensdag 17 april 2013

Lessen uit het liefdeslab

Het is de titel van een artikel dat mijn aandacht trok in het laatste DM Magazine. Ben altijd wel een goede leerling geweest, al was ik zeker nooit de meest ijverige, maar om iets bij te leren ben ik wel steeds te vinden. Vanaf vandaag kan het dus, in het nieuwe boek van Leo Bormans ‘The world book of love’, zouden meerdere fundamentele antwoorden staan omtrent liefde en relaties .
‘Liefde is een wankele constructie , maar net dat geeft ons moed’, ontdekte ik halfweg de eerste bladzijde.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 8 reactiesdinsdag 16 april 2013

10 Miles

Na 6 weken looptraining, zit ik nu in mijn rust-week: rusten in afwachting van mijn deelname aan de Antwerp 10 Miles komende zondag. 

Lees verder!

geplaatst door Semm - 7 reactiesmaandag 15 april 2013

Een mooie zonnige dag...

We hebben een tijdje moeten wachten,maar yippie,ze was er ons zonnetje.

Iedereen krijgt dadelijk een beter humeur.

IK krijg zin om duizend en één dingen te doen,maaaaar ik ga dat lekker niet doen.

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 3 reactieszaterdag 13 april 2013

Ze droomt...

'Ze droomt', Dat was de anagram van haar M4M-naam, had ze zelf gevonden. Een jaar of wat geleden ontmoette ik haar op de site. Al bij het eerste contact was ze ongelooflijk direct. Ze stelde onmiddellijk heel persoonlijke vragen, maakte rake opmerkingen over mijn profiel. Heel ongebruikelijk eigenlijk, maar ik kon de eerlijkheid en directheid enorm waarderen.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 10 reactiesdonderdag 11 april 2013

Mijn hopelijk laatste Blog

Liefde is ists ingewikkeld,

Iets waar je energie meee opdoet maar ook soms in verdriet beland.

Ik wil gewoon zeggen tegen iedereen, loop niet te hard van stapel van in het begin.

Alles kan heel leuk en tof zijn en het gevoel om iemand bij je te hebben is super. Dat kan niemand ontkennen. 

Is ook nij mij zo hoor,  maar maak je geen illusies dat het for ever after is, tenzij je reeds meer dan een prille liefdesleven hebt. En dan nog.

Ik wil gewoon zeggen, geniet van het moment en bovenal wees gewoon eerlijk.

Zeker tegeonover de mannen hier op de site maar ook tegenover vrouwen hoor.

Gebruik elkaar niet voor je eigen behoefte of ding; Leer van elkaar te houden met  minnetjes en plusjes.

Ik weet wat liefde is en weet ook dat hier een aantal mensen teleurgesteld zijn als het eens een keer niet lukt. Maar proberen je daar niet op te focussen.Heeft geen enkele zin en leidt enkel maar tot negativisme en depressie.Ga uit van je eigenwaarde en omhels het geluk 

En wens zeker niemand de hel toe als die persoon niet wil ingaan op een date met jou. 

Iedereen vindt wel iemand op zijn weg naar liefde, wees daar maar van gerust. Sommige mensen hebben meer tijd nodig en anderen dan weer niet.

Maar wees zeker de man of vrouw die je pad zal kruisen, zal je voelen, misschien wel met vallen en opstaan. 

En ik hoop dat iedereen, zoals ik na lange tijd weet bij wie hij past en dan weet je pas. Dat is de liefde van mijn leven.

Ik hoop dat eenieder ditzelfde mag ervaren.

Ik wens julllie allemaal een relatie toe zoals jullie samen ze kan invullen.

 

C.

Lees verder!

geplaatst door Carpe - 3 reactieswoensdag 10 april 2013

Want a date...?

… then buy a calendar! Samengevat het idee dat ik na twee maanden hier op deze site begon te krijgen. Karrevrachten berichten en geen antwoord. Alsof je brieven post in een bus die nooit gelicht wordt.

Lees verder!

geplaatst door Daan71 - 10 reactieswoensdag 10 april 2013

Het gebronsde gebeente

Juicht, waarde medematchers, de zon is op komst naar onze contreien. Enige voorbereiding voor dit welkome warmere evenement is dan ook hoogstnodig en dringend aan de orde. Een wel’gebeende’ vrouw dient plots in haar gestockeerde artikelen op zoek te gaan naar het flesje bruinen zonder zon of nog snel een zonnebank in de duiken, daarna kan een leuk in de wind wapperend jurkje haar lichtjes gebronzeerde huid omhullen. Zonnig weer wil nog geen overvloed aan warmte betekenen, het intense vrouwelijke kippenvelmoment zal dus dit weekend niet uitgelokt worden door een eventueel geplande ontmoeting met een droomprins uit dit matchstelsel.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 2 reactiesdinsdag 9 april 2013

‘If you don’t know where you’re going, it’s a lot harder to get lost’

‘If you don’t know where you’re going, it’s a lot harder to get lost’, is deze week mijn motto.
Ben zowat uitgeblust aan de eindstreep van de dag geraakt, elke lichaamscel voelt leeg aan (op de vetcellen na dan toch).
Vannacht na een uurtje woelen weer uit bed gestapt, zappend op Vitaya even een programma bekeken iets met ‘moeilijke eters’. Je zag enkele personen een blaadje sla met een stukje gekookte zalm waarlijk analyseren, hun grootste probleem was om maaltijd deze niet in te ruilen voor pannenkoeken en chocolade.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 2 reactieszaterdag 6 april 2013

Kids!

Zo moet ik mijn 2 nakomelingen noemen sedert ik op een dating site aanwezig ben: 'kids'.
Voorheen noemde ik ze gewoon 'de kinderen', 'de klein mannen' (hoewel dat m/v-gewijs niet echt klopt), 'de deugnietjes', of 'de hooligans' - maar dat laatste is natuurlijk lief bedoeld. Doch sedert een jaar of twee zijn ze omgedoopt tot 'kids'. Ze zijn steevast het voorwerp van één van de eerste vragen wanneer je met iemand in contact komt: Hoeveel? Welke leeftijden? Meisjes? Jongens?

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 9 reactiesdonderdag 4 april 2013

Rollercoaster

Er zijn zo van die momenten in je leven waarop je merkt dat alles in een stroomversnelling komt...
En ik zal het geweten hebben...
Na lang wikken en wegen besloot ik om mijn huis te verkopen.

Lees verder!

geplaatst door Elske - 5 reactiesdonderdag 4 april 2013

Verlangen

Als je een ‘buiten-beentje’ bent zal je in de gegeven weersomstandigheden ’s avonds toch je wollen sokken moeten aandoen of gelaarsd de wereld intrekken.
De zon is verdwenen al brengen enkele doorgestuurde vakantiefoto’s van de skivriendenkring ze plots wel weer warmpjes terug in huis. Ik kan er helaas dit jaar niet bij zijn, mijn latten staan er dus wat verweesd op de zolder bij.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 2 reactiesdonderdag 4 april 2013

Groepsdate Hasselt - 27 april

geplaatst door Frits - 5 reactieswoensdag 3 april 2013

BLOGGERS

Wie zijn ze? Wat doen ze? Waar komen ze vandaan? Maar vooral: waar schrijven ze over? De verscheidenheid aan verhalen geeft je het gevoel dat je door de zoo wandelt en de verschillende soorten bekijkt en analyseert.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 7 reactieswoensdag 3 april 2013

Zelfportret

Ik ken een man die Lupus heet, hij zwerft steeds door de natuur, thuis is hij nooit. Hij woont ook op een heel speciale locatie, zijn oase van rust die hij deelt met minder gegoeden en mensen die gebukt gaan onder verdriet.

Lees verder!

geplaatst door Lupus1 - 5 reactieswoensdag 3 april 2013

blauw , aronje , geel

Blauw  kleur van de zee

geel de kleur van de zon

en oranje mijn favorietje

mijn creatieve handjes hebben de kriebels

te pakken voor de lente en zomer jurkjes

die mijn kast zullen vergezellen tussen

al de winterse kleren

dus heb ik mijn stikmachine

maar eens uit zijn winterslaap

gehaaald, mijn inspiratie die volop

aan het werken is om mijn toffe

stofjes tot een mooie creatie

te brengen ,en nu de juiste

combinatie maken met de leuke pumps

in alle fleuririge kleurtjes is mijn

garderobe klaar en nu de lente

tegemoet lopen en we kunnen flanneren

langs de kust ,met de haartjes in de wind

de terrasjes afschuimen

zo voelt het voor iedereen

die van het leven geniet toch !!!

Lees verder!

geplaatst door Hartje3 - 2 reactiesmaandag 1 april 2013

Pasen

Pasen,

Eieren rapen,joepieeeeeeeeeeeeee Tis Pasen,de klokken zijn geweest.

Mama Mama De klokken zijn geweest....OPstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.....

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 7 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be