Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 30 mei 2013

Wat ik weet

 

 

Om goed te kunnen schrijven moet je schrijven wat je weet . Je schrijft om dingen te vertellen die gebeurt zijn of dingen die je verzint . Ik schrijf over dingen die gebeurt zijn . Om het van me af te schrijven , om het een plaats te geven .

Lees verder!

geplaatst door Chris_je - 8 reactieswoensdag 29 mei 2013

Mijn rugzak.

Thuis heb ik een kast met daarin een hele grote rugzak. Er passen drankjes in, lunchpakketten, speelgoed voor onderweg, petjes, zonnebrillen, zwemspullen, tot zelfs een stevig uit de kluiten gewassen mini mensje. Jarenlang heb ik de kids van adembenemende panorama's laten meegenieten, op mijn rug, over mijn schouder meeturend vanuit hun 'Deuter'. Van een reuzegrote gloeiende vuurbol die langzaam in zee smelt, tot een oogverblindend felle zon op de hoogste gletsjers in de eeuwige sneeuw.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 13 reactieswoensdag 29 mei 2013

Ik ken terug een man

Ik ken terug een man . Een mooie man . Een lieve man . Géén goede man . Géén eerlijke man .

Lees verder!

geplaatst door Chris_je - 4 reactiesdinsdag 28 mei 2013

Ik ken een man

Ik ken een man. Een knappe man. Een lieve man. Een mooie man. Een goede man. Een vreemde man. Hij heeft veel namen. Ik noem hem 'Schat'.

Lees verder!

geplaatst door Chris_je - 7 reactiesdinsdag 28 mei 2013

het punt

 

Je maakt er een van vooraleer je begint aan een date en wat zich daaruit manifesteert. Of je bereikt het punt waarop je tot een besluit komt. Of je zet een punt achter wat er al was, hoe weinig of hoeveel ook dat geweest mag zijn.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 14 reactieszondag 26 mei 2013

Party@3512_Dilemma!!!

Tja, blijkbaar zijn is er maar weinig interesse voor dit voorstel, dus zit ik een beetje met een dilemma.

Lees verder!

geplaatst door Phoenix - 2 reactieszaterdag 25 mei 2013

Picture it!

Als je een langere tijd single bent zoals ik, kent het daten nog maar weinig geheimen, hoewel het verrassend blijft natuurlijk. Mensen blijven boeien. Het daten is inmiddels een beetje stilgevallen, en tot een 'match' is het helaas nog niet gekomen. Toch blijft het vuur branden... Intussen tracht ik in alle bescheidenheid de lessen die ik geleerd heb als single af en toe eens via een blog uit te dragen, en misschien zo toch mensen wat dichter bij elkaar te brengen...

Vandaag wou ik het even hebben over je profielfoto. Je weet wel, die streng gereglementeerde afbeelding van jezelf die jou, eens ge-upload, plots uit de anonimiteit rukt, en je pardoes in het voetlicht plaatst. Ziehier enkele fotogenieke tips van een doorwinterde single:

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 8 reactiesvrijdag 24 mei 2013

pepnep

 

Iedereen laat zich wel eens inpakken. Door mooie ogen, leuke wangkuiltjes en sensuele mond, zinnig tot mooi gepraat, tors en schouders die er wezen mogen, rondingen en nog meer totaal-geen-ondingen die aandacht trekken en verbeelding op hol doen slaan.
Soms schuilt het in de gebaren, de houding bij het naar je toe komen, de blik van opzij of recht in je ogen; en in de aanrakingen, hoezeer ook in het begin gedoseerd of wie weet bestudeerd….

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 1 reactiedonderdag 23 mei 2013

Gevoelige golven

Ik dobber al enkele dagen op gevoelige golven. Gedachten en gevoelens gaan wat op en neer of heen en weer, de betekenis en het resultaat is waarschijnlijk hetzelfde. Rationeel gezien is het een nutteloze bezigheid om op deze golven te surfen, ze werpen je steeds terug op je eigen kleine (weliswaar heel leuke maar toch wat eenzame) strandje en ik voel me dus nu af en toe even letterlijk gevoelig gestrand…
Maar zoals alle wolken wegdrijven gaan deze gevoelige golven ook weer voorbij.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 4 reactiesdonderdag 23 mei 2013

vochtige liefdes

 

Het was al een hele tijd geleden. Maar onlangs greep me weer een vochtige liefde aan. Ik ken er wel drie; misschien meer, wie weet….
Als het me overkomt kan ik er niks aan doen. ‘k Had het vorige zaterdag weer, met muziek.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 5 reactieszaterdag 18 mei 2013

Miauwfestival

(H)eerlijk uit een kindermond:

 

Kijken naar songfestival met de Kids.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 5 reactiesdonderdag 16 mei 2013

De vloek van getallen tijdens het daten

Toegegeven. Ik heb wat wiskundige aanleg. Niet dat ik er mijn beroep van heb gemaakt, maar voldoende aanleg om me destijds door de examens op school te krijgen. Getallen zeggen me dus wel wat. Maar er is toch een plaats voor alles.

Gelezen van de week op de lifestyle site van hln.be? Een date mag blijkbaar 4 minuten duren.

Lees verder!

geplaatst door Chillup - 1 reactiedonderdag 16 mei 2013

Flirten in het tijdperk van sociale media

Het regent in de Zwitserse Alpen. Ten minste hier in het bergdorp ben ik omgeven door de wolken waaruit nattigheid valt. Maar goed, ik ben naar hier gekomen om te trainen, besluit mijn vertrek nog even uit te stellen en mijn fietstocht aan te passen aan het wolkendek. In het dal lijkt het mij wel droog te zijn.

Ik doe mijn beenverwarmers en regenvestje aan en besluit de afdaling naar het dal aan te vatten. Laat deze keer gewillig de auto’s voorbijgaan en probeer hen niet te volgen. Blijf weg van de balustrade, mijd de geelgeverfde zebrapaden en witgeschilderde driehoeken die er op duiden dat er een school is in de buurt. De regen heeft de olie in het wegdek naar boven gebracht. Het blijft uitkijken.

Wanneer ik zoals verwacht door het wolkendek breek zie ik vanuit de diepte de Rhône me tegemoet komen. Een okergeel bruin kolkende massa die me bijna dreigend aanmaant het voorzichtig aan te blijven doen. Een schril contrast met de bijna verwelkomende smaragdgroen blauwe kleur van gisteren.

Smaragdgroen blauw. Dat was ook de kleur van haar ogen herinner ik mij wanneer ik de eerste klim aanvat.

Lees verder!

geplaatst door Chillup - 5 reactiesdonderdag 16 mei 2013

DATEN MET EEN SEKTE

Ik ga U hier niet vertellen hoe gelukzalig, romantisch en gevoelig een date zou kunnen zijn met een lid uit een extremistische overtuiging of een sekte. Ik heb dit jaar al drie maal mogen ervaren dat sektes en extremistische strekkingen ook de weg naar de dating sites hebben gevonden. Niet alleen bij M4M, maar zeker ook bij de concurrentie zijn lieftallige dames en heren enkel en alleen op jacht naar eenvoudige zieltjes met een dikke portefeuille en niet zozeer naar levenspartners.

Lees verder!

geplaatst door Lantrick - 2 reactieswoensdag 15 mei 2013

uranium king

 

Reizen met een geliefde, in een geliefd land….laat wel eens markante herinneringen na.
Het was in april, na pasen, maar in Castilië-Leon vroor het nog overdag in Salamanca en Avila.
Pas na een paar dagen werd het wat warmer.
Het grauwe paleisklooster El Escorial hadden we al een eind achter ons toen we in de namiddagzon even verpoosden in het dorp Guadarrama aan de Ruta Nacional 6  waar de snelweg uit Madrid aan voorbij raast.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 1 reactiewoensdag 15 mei 2013

Hike-&-Date in Leuven

Hallo sportieve single

Na enkele geslaagde singles ontmoetingen in diverse steden (Gent, Leuven, Hasselt) hebben we een voorstelletje in de maak om een keer de meer sportieve toer op te gaan. Idee is om een wandeltocht te organiseren in de Vlaamse natuur: genieten van de omgeving, de gezonde lucht, en van elkaar natuurlijk :-). Iets in de zin van 'Hike&Date' of zo, de creatieve geest in jou bedenkt ongetwijfeld wel een originele naam :-).

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 2 reactiesdinsdag 14 mei 2013

Zijn er nog vlinders?

Is dat niet waar we allen naar op zoek zijn? Hopen hier die ene tegen te komen die ons terug dat gevoel geeft van vlinders in de buik.

Lees verder!

geplaatst door Chillup - 3 reactiesmaandag 13 mei 2013

Basically, life may be a single’s game…

….but essentially, it’s only fun when you play doubles ;-)

Ben ik niet te veel ‘singleminded’? Toen ik de vraag hardop stelde aan een vriendin, repliceerde ze dat ik dat als man sowieso was. Ik bedoelde echter mijn relatiestatus en niet zozeer ‘that ever teasing itch between my big toes’ ;-)

Lees verder!

geplaatst door Daan71 - 3 reactiesmaandag 13 mei 2013

Afscheidsblog.....

Afscheidsblog

Soms gebeuren er mirakels.
Soms gebeurd er iets wat je totaal niet verwacht en niet ziet aankomen.
Soms gebeurd er iets wat je in je wildste dromen enkel meemaakt.
Soms gebeurd er iets waardoor je helemaal het noorden kwijt raakt.

Soms gebeurd het dat de liefde je aanraakt.....

Lees verder!

geplaatst door Hasselke - 10 reactieszondag 12 mei 2013

Passie en andere...

Een vredige zondagmorgen en ik installeer me met koffie en krant DM in de zetel. Nog net op tijd om te genieten van enkele verdwaalde zonnestraaltjes die de volgende titel flink accentueerden: ‘Alleen erotiek bindt mannen en vrouwen (en drijft ze ook uit mekaar stond er later ergens als aanvulling)’ .

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 5 reactieszaterdag 11 mei 2013

Singleparty@3512

Naar aanleiding van enkele persoonlijke berichten is een verduidelijking betreft de Singleparty hier misschien op zijn plaats. Daarom heb ik dan ook gevraagd mijn Blogspace terug te activeren om aan de behoefte aan schrijfruimte te voldoen.

Lees verder!

geplaatst door Phoenix - 2 reactiesdonderdag 9 mei 2013

Passie!

Daten... het kan iets onwezenlijks hebben, spannends, opwindends. Je maakt een afspraakje nadat je elkaar even hebt leren kennen op M4M, en vanaf dat moment leef je de rest van de week er helemaal naar toe. Het zit in je hoofd, je denkt haast aan niets anders meer :-). Je bent nieuwsgierig, wat onzeker, maar vooral toch vol verwachting en hoop.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 9 reactieswoensdag 1 mei 2013

Zijn mooie liefdevolle virtuele ogen

Ontwaakt, verworpenen der aarde, de ‘Internationale’ zal wel ergens waar dan ook in dit land weerklinken op deze dag van de arbeid. Een serie kraaien is zich hier buiten al enkele uren aan het opwarmen om als achtergrondkoor bij deze song te fungeren. Ik ben al geen grote vogelkenner, maar een kraai kan ik wel duiden, zeg nu zelf antropologie is als mogelijke hobby toch veel boeiender dan ornithologie. Pluspunt qua observatie is ook, dat de gemiddelde mens zich meestal op ooghoogte bevindt, en je hem moeiteloos kan bestuderen op een terrasje terwijl een overheerlijk geestrijk drankje je grijze massa en andere onderdelen vochtig houdt. De natuurlijke opwarming der aarde maakt meerdere dingen los bij menig mens, en dan gaat het niet alleen over kledingstukken die in het beste geval wat losser of frivoler rond het lichaam zitten. Naast het uiterlijk, kan je ook inspiratie opdoen door alle ernstige of speelse verbale uitingen van je naaste. Gedragsmatig wil bijna ieder mens vanaf nu ergens zijn ei kwijt, het kriebelt dus om de juiste partner en ook het territorium te vinden, of indien nodig plannen te smeden om zichzelf, bestaande partner of hun nest bij te schaven. Een doorsnee vrouw broedt al haar plannen zorgvuldig in overleg met een vriendin (of meerdere) uit, vrouwen kunnen elkaar als het ware bevruchten met heerlijke ideeën en wensen.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be