Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 28 juni 2013

Groene vingers !

Groene vingers,

Het is echt waar, het is bevestigd, ook weer dit jaar. Ik heb groene vingers ! Waarom zo twijfelen aan mezelf ? Geen valse bescheidenheid deze keer. Ik heb het klaargespeeld. Het gevoel van ‘de oogst is binnen’, de examens achter de rug en ik ben geslaagd !

Lees verder!

geplaatst door Jackske - 3 reactiesvrijdag 28 juni 2013

het beste excuus....

Wat je zegt is voor de ene al wat belangrijker dan voor de andere. Na een eerste indruk wordt het tijd voor een blijvende indruk. Zelfs de knapste en chicste mensen zullen op een gegeven moment hun mond moeten opentrekken om te praten. Op dit moment kan de oogverblindende verschijning plots veranderen in de grootste saaipiet en die onopvallende man heel begeerlijk worden.

Lees verder!

geplaatst door Jackske - 2 reactieswoensdag 26 juni 2013

uitstel = afstel?

Jammer, maar zaterdag is het niet doorgegaan … snif snif … jammer, ik keek er echt naar uit!
Maar wat ons (Walterv en ik) betreft … uitstel betekent geen afstel!

En ja, we hebben zelfs al nieuwe data “geprikt” (klinkt toch mooi, niet)

Lees verder!

geplaatst door Moonsun - 2 reactiesdinsdag 25 juni 2013

Niet te doen

Dat de lente er zo gespeend van zou zijn, kon niemand weten. Koud en onappetijtelijk. Sexappeal onder zero. Zelfs cocoonen was er niet bij. De vogels vergaten hun ei in mei. De merels bleven uit mijn binnentuin weg. Dat is nog nooit gebeurd. Wel komen ze me nog voor de zon opgaat wakker kwelen, maar eens het licht vol is laten ze me weer in slaap vallen.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 5 reactiesvrijdag 21 juni 2013

Bierbeek

Is het jullie al opgevallen? We zijn reeds vrijdag ... en misschien denk je nu, dat is toch net zoals alle voorgaande weken ... toen kwam vrijdag ook voorbij en werd het zaterdag, wat is daar nu aan?
Idd, wat is er daar nu aan? Alhoewel deze vrijdag is anders, anders want hij komt voor zaterdag 22 juni, de dag waarop een wandeling georganiseerd wordt, toegankelijk voor alle M4M-ers en M4M-sters ... Heb je nog ergens een paar wandelschoenen staan? Heb je ook zin om een aantal mensen te ontmoeten en deze keer niet vanachter een computerscherm, maar "in real live" ?

Lees verder!

geplaatst door Moonsun - 3 reactiesvrijdag 21 juni 2013

De eerste indruků

Mensen onderschatten het effect van een eerste indruk. Het is als een foto van jou dat de ander met zich meeneemt.
Niets is zo erg dan het gevoel te hebben dat je een verkeerde eerste indruk hebt gegeven. Het kan maanden duren voor je over de impact van een onaangename of hopeloze indruk heen bent. En dan nog zullen mensen hun toekomstige oordeel over jou altijd baseren op die eerste indruk.

Lees verder!

geplaatst door Jackske - 2 reactiesvrijdag 21 juni 2013

Wandeltocht 22/6 geannuleerd wegens regenweer

Beste wandelaar

Het weer zit helaas niet zo mee deze dagen. Ik heb droog weer als voorwaarde vooropgesteld voor de wandeltocht van zaterdag, doch het ziet er niet naar uit dat dit realiteit gaat worden.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 3 reactieswoensdag 19 juni 2013

Liefde in Lourdes

Het zijn weer warme tijden, de natuur en de spitsvondige menselijke geest dragen ook hun steentje bij om enkele berichtjes heet van de pers te laten stomen en stromen. U raadt het al, ik heb vandaag een terrasje gedaan en enkele plaatselijke kranten gelezen.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 1 reactiewoensdag 19 juni 2013

Prinsen en prinsessen

Soms maakt een andere blog mijn muze wakker . Zo overkwam het mij net . Ik had al gemerkt dat ze in diepe slaap was maar ik zal mezelf geen tijd gegund hebben om haar te wekken .

Lees verder!

geplaatst door Chris_je - 5 reactieswoensdag 19 juni 2013

Bijpraten

Zij was minder overstuur dan toen ze me de vorige keer belde toen haar relatie van wel 8 maanden net geëindigd was.
Dat einde begreep ik ook nu weer, net zoals de vorige keren.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 1 reactiemaandag 17 juni 2013

Intu´tie hÚ

In daten moet je investeren. Van je tijd, van je belangstelling en van je vrije wil. Investeren in alweer iemand. Iemand die je aantrekkelijk en de moeite van het investeren waard vindt.
Je doet het niet in hopeloze zaken of in mensen waarbij je alleen maar grote vragen hebt. Hoe ouder hoe wijzer, zegt men, en met reden.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 5 reactieszondag 16 juni 2013

Voesjer

Geen reclame hier. Jullie kennen het wel. Er gaat geen dag voorbij zonder weer zo’n fantastisch aanbod in je mailbox. 10 euro betalen voor een Gr..pon waardebon van 50 euro vermindering op iets waarop je zeker niet je zinnen zou hebben gezet, maar nu……! Wie slaat dat af of weerstaat het ?

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 1 reactiezaterdag 15 juni 2013

Foodpairing !

Laatst hoorde ik over foodpairing. Het is een methode die schema’s samenstelt over welke voedingsmiddelen goed samen gaan, of simpel gezegd : ingrediënten die smaken delen, smaken ook goed.

Nu vraag ik me af of deze methode ook op mensen toepasbaar zou zijn.

Naar het schijnt zou men niet bang mogen zijn om te experimenteren met rare combinaties zolang de basis maar goed zit. Maar wat is een goede basis? Dezelfde hobby, dezelfde godsdienst, dezelfde (geboorte)streek, dezelfde levenswaarden, dezelfde muziekkeuze, dezelfde literatuur, dezelfde filmkeuze, dezelfde leeftijdscategorie, dezelfde vakantiestijl… maw alles wat in een profiel omschreven is?

Bij foodpairing zijn de raarste combinaties hele goeie, zoals kaviaar met witte chocolade of aardbeien met erwten. Zouden extreme combinaties ook bij mensen werken? Bv een idealist met een realist, een eenzaat met een filantroop, een introverte met een extroverte persoonlijkheid , een egoïst met een altruïst, een avontuurlijke reiziger met een 5* reiziger ,een vegetariër met een vis- en vleeseter, een meester met een slaaf, …

Partners hoeven natuurlijk niet constant hetzelfde te doen en dezelfde interesses te hebben. Ze kunnen elkaar ook aanvullen . Maar kunnen extremen dit ?

Ongekende smaken kunnen toch smaken, bij elkaar horen, samen 1 geheel vormen. Proeven dus?? Hoever kan men hierin gaan ? Je grenzen verleggen? Openstaan voor nieuwe smaken of beter gezegd ongekende persoonlijkheden?

Nog een kenmerk van foodpairing is dat niet alleen de smaken en de structuren belangrijk zijn maar dat ook het oog wat wil, een lichamelijke aantrekking dus…

Smaak is relatief en persoonlijk, daar kan je over discussiëren . Niet iedereen lust hetzelfde, en maar goed ook! Zo gaat het ook bij de mens, we hoeven elkaar allemaal niet leuk te vinden, het is een persoonlijk gevoel , het klikt of het klikt niet.

Gelukkig maar want wat zou de wereld saai zijn , zo ook de virtuele wereld hier op M4M !

Lees verder!

geplaatst door MYSELF62 - 1 reactiedonderdag 13 juni 2013

158

Tenslotte ben ik ze eens gaan tellen, die blogs. Dit is nummer 158.
De eerste hier ooit verschenen blog, medio december 2009, dwarrelde uit mijn vingers op het scherm.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 1 reactiewoensdag 12 juni 2013

nicknames

Help! Altijd al had ik een zeer goed geheugen en herinnerde me plaatsnamen, adressen, telefoonnummers, namen van museums, van dirigenten, pianisten, violisten, saxofonisten, vibrafonisten en wat nog meer; zowel van dezen die ik al live hoorde en bezig zag, als van deze wiens spel me uit de radio in het oor is gesprongen.
Maar eergisteren wist ik in het ziekenhuis niet eens meer de naam van een pilletje dat ik dagelijks neem; alleen nog dat van de voorganger van dat pilletje.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 7 reactieszondag 9 juni 2013

Ons menselijk wegennet

 

 

 

Narcisten , borderliners , karaktergestoorden , psychopaten …... we geven ze allemaal een naam en meestal ,

Lees verder!

geplaatst door Chris_je - 5 reactieszaterdag 8 juni 2013

Inruilen binnen 90 dagen.

Valt het je ook op dat zoveel dames zo kort na hun inscheping op M4M, met de man van hun leven verdwijnen van de site om samen het ruime sop te kiezen, in echte 'love boat' stijl? Om na een tijdje weer boven water te komen...bleek dat het papieren bootje niet wou blijven drijven ;-).

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 6 reactieswoensdag 5 juni 2013

Lady 0 toont interesse!

Hét bericht waar ik eigenlijk op zit te wachten. Van dé vrouw. Ik heb alleen geen idee hoe ze eruit ziet, of zelfs wat voor iemand ze zou zijn. Als ik kijk naar mijn vorige liefdes, geen een gelijk qua uiterlijk, karakter of temperament. Alle types door elkaar. Daarom is het onmogelijk voor me om eventjes te schetsen hoe mijn ideale vrouw eruit ziet, ik moet ze altijd eerst ontmoeten.

Lees verder!

geplaatst door Daan71 - 13 reactieswoensdag 5 juni 2013

Singles wandeltocht Meerdaalwoud op 22/6 gaat door!

De singles-wandeltocht gaat er komen!

Op zaterdag 22 juni gaan we een aangename wandeling maken in het sprookjesachtige Meerdaalwoud.
Het is een traject van een 13 km, 3u20 stappen. Dus tijd genoeg om nieuwe contacten te leggen,
leuke gesprekken aan te gaan, mensen te leren kennen, ... om af te sluiten op een gezellig terrasje
nabij het startpunt in Bierbeek.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 1 reactiedinsdag 4 juni 2013

De Deugd van 1

Getallen hebben hier geen plaats. Dat heb ik al verteld. Toch is er een getal waar ik van hou.

Lees verder!

geplaatst door Chillup - 5 reactiesmaandag 3 juni 2013

I wonder if I ever cross your mindů

Het is een zin uit ‘Need You Now’, een nummer wat soms wel eens gevoelig en luid door mijn wagen galmt, ik ben na al die tijd nog steeds in de ban van de slepende gitaarsolo en net die ene zin blijft altijd hangen in my mind..
Mijn leven is van op (filosofische) afstand bekeken een jarenlange wandeling langs voor mij bekende plekjes waar ik ooit mijn kamp opsloeg en een marker in de tijd achterliet op die plaats en bij specifieke mensen.
Jaren lijken soms cirkels waarin je steeds weer onverwacht kleine ontmoetingen hebt met je verleden, het is een soort van onvoltooid verleden die als een schaduw met je meedrijft in de tijd.Het vergezelt je net als broze wolken, onzichtbaar net als de talrijke herinneringen, want bij elk verlies van welke aard ook laat je iets achter, een marker op de plek en tijdstip waar je een stukje ‘zelf’ bewust verloren legde bij het laatste zichtbare restje liefde in die tijd en weer moedig verder ging op je pad.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 9 reactiesmaandag 3 juni 2013

Afscheid nemen

Afscheid nemen moeten we allemaal , en iets vaker als je wat ouder wordt . Dan keer je vaak eens terug in de tijd en naar 'wat was' . Zoveel dingen die we dan  een plaatsje proberen geven .

Lees verder!

geplaatst door Chris_je - 1 reactiemaandag 3 juni 2013

Indian Summer Part 3

Indian Summer part 3

Het gaat de indiaan voor de wind. De natte lente is nog niet eens om, maar de indiaan heeft voor de zomer alles al in gereedheid gebracht.
Zijn laatste verhaal hier is al bijna drie jaar geleden.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 2 reactieszondag 2 juni 2013

Blogonomie

Bloggers wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen…
Bloggers bloggen.

Lees verder!

geplaatst door MYSELF62 - 13 reactieszondag 2 juni 2013

Alternatieve kwakzalverij!

Medici en paramedici aller landen, houdt U vast aan de takken van de bomen! Want de supermedicus, de vader van de oorzaak aller ziektes, is opgestaan! Sterker dan de mirakels van de paus, de verzamelde intelligentsia van de knapste universiteitsprofessoren, verbleekt het geneeskundig veld bij het horen van de ingebeelde analyses van deze Nobelprijskandidaat in spé.

Lees verder!

geplaatst door Lantrickzaterdag 1 juni 2013

Herinneringen

 

Wie heeft ze niet .

Lees verder!

geplaatst door Chris_je - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be