Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 31 augustus 2013

De aaibaarheidsfactor

Zaterdag, de krant en de ochtendkoffie zijn al lang en zeer rustig gepasseerd, het enige minpuntje aan mijn heerlijke weekendintro was het drijfnatte einde. De cafeïne drong tijdens het lezen van een interview met Dirk Brossé zowel langs innerlijke en uiterlijke weg in menige cellen door. Maar ik was net een mooi stukje gevoelige tekst aan het lezen, integere woorden die je ziel zelfs even laten meetrillen – Ik was een stuurloos schip en zat op die overstroomde rivier- en daar kan geen enkele nattigheid van buitenuit tegenop.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 3 reactiesvrijdag 30 augustus 2013

eerste date (deel 1)

Gedag bloggers te lande,

Lees verder!

geplaatst door Noedel - 12 reactiesdonderdag 29 augustus 2013

En nu ?

Hoe ik echt ben wist ik al ruim voor ik me uit dat scheef gelopen huwelijk bevrijdde omdat ik er nooit mezelf in zou zijn met haar die niet zichzelf was of gewoon niet wist hoe zij echt was en dus maar vals was.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 8 reactieswoensdag 28 augustus 2013

(on)Gediplomeerd dater

geplaatst door Lieveke2 - 12 reactiesdinsdag 27 augustus 2013

Nieuwkomer

Beste bloggers,

Vermoedelijk zijn er onder jullie enkelen die het volgende zeer herkenbaar zullen vinden, zowel vrouwen als mannen. Het is gewoon iets waarover ik mij toch wel vragen stel op dit soort sites.

Lees verder!

geplaatst door Noedel - 3 reactieszaterdag 24 augustus 2013

Daar lag ik dan te drijven op de Middellandse zee…

 

Dan toch onverwachts op reis, …of zal ik het een experimenteel reisje noemen ?

Lees verder!

geplaatst door MYSELF62 - 5 reactiesvrijdag 23 augustus 2013

Een rommelmarktje doen

geplaatst door Aliciahwoensdag 21 augustus 2013

Teen

geplaatst door Lieveke2 - 5 reactieszondag 18 augustus 2013

Match(ont)vrienden.

Als ik mij wat begeef op de m4m kom ik veel gelijkenissen tegen met FB (facebook). Door lid te worden van onze m4m krijg je in één klap honderden vrienden bij. Je kan een foto zien, een beetje privé gegevens (alleen wat je er zelf opzet). Je kan berichtjes sturen, je kan chatten,… Het lijkt wel FB.

Lees verder!

geplaatst door Stefan7 - 1 reactievrijdag 16 augustus 2013

Neergeschreven woorden

geplaatst door Aliciah - 2 reactiesvrijdag 16 augustus 2013

Nieuwsberichten uit zwoele komkommertijden...

Waarde matchers, de zon laat zich van haar beste en warmste zijde zien of eigenlijk is het voelen want warm is ze altijd. Vandaag is het alweer terrasjesweer, deze namiddag was het gewoon horizontaal genieten van een enkele gekoelde drankjes en een goed boek in mijn groen tuinparadijsje. Ik kan jullie de combinatie van beiden erg aanbevelen, ‘Het menselijk lichaam’ van Paolo Giordano, in gezelschap van een wit koel wijntje is super.
Ondanks de aanhoudende zwoele komkommertijd, toch ook maar eens de krant online en ‘Knack’ nieuwberichten in de mail opengeklikt. Eerst enkele wereldse onheilstijdingen gelezen en toen afgedaald naar het lichtere werk. Je kan het zo gek niet bedenken of enkele onderzoekende professionele rakkers hebben er ergens ten velde een studie over gemaakt. Een lichtelijk gevoel van bezorgdheid daalde over me neer toen ik het volgende in de Knack online las:
“Wie meer wil verdienen, moet vaker van bil. Dat is de conclusie van een Britse studie. Meer seks leidt tot een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid en gezonde mensen hebben hogere lonen

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 3 reactiesdonderdag 15 augustus 2013

Moederdag in Antwerpen op 15/8

Moederdag in Antwerpen op 15/8
Niet overal in dit kleine landje wordt vandaag moederdag gevierd. De meesten doen dit het tweede weekend van mei. De Antwerpenaren doen hun naam van eigenwijs volkje alle eer aan en riepen honderd jaar terug 15 mei uit als hun eigen moederdag. Ik besef dat dit commercieel een grandioze zet is geweest van de toenmalige liberale schepen. De middenstand vaart er nog steeds wel bij! Bovendien is het toch maar mooi meegenomen voor alle Antwerpse moeders vandaag de dag.
Wanneer zoon en dochter vroeger informeerden welke moederdag nu "de echte" was, antwoordde ik steevast allebei! Geef toe,de meeste moeders (en ja ook vaders maar dat is voor een andere blog) verdienen het toch om minstens tweemaal per jaar in de schijnwerpers te staan.Daar zorgden mijn kids dan ook steevast voor, elke keer weer opnieuw!

Lees verder!

geplaatst door One4me - 2 reactieswoensdag 14 augustus 2013

Time

geplaatst door Lieveke2 - 2 reactiesdinsdag 13 augustus 2013

Meerdaalwoud

Als ‘plaatselijke verslaggeefster’, wil ik graag mijn ervaring delen over mijn “eerste keer groepsdaten”. Laat dit verslag ook een oproep zijn aan de afwezigen om bij een volgende activiteit uit jullie comfortzone te komen. Een oproep speciaal voor,maar niet enkel, gericht aan de mannelijke M4M-ers!
Met een klein hartje en met lood in de wandelschoenen ben ik naar Bierbeek vertrokken. Ondanks de enthousiaste verhalen op M4M kon ik me weinig voorstellen bij een georganiseerde groepsdate.
Groepsdate: het woord alleen al doet bij mij de fantasie op hol slaan!

Lees verder!

geplaatst door One4me - 9 reactiesmaandag 12 augustus 2013

allo allo

We waren al vrij jong halve weesjes, mijn broers en zussen. Maar we hadden elkaar en ons moeder, en we hadden het goed.

Lees verder!

geplaatst door Jackske - 4 reactieszondag 11 augustus 2013

Wandeltocht

De wandeltocht van vorige zaterdag verdient wel een blogje. Voor diegene die het niet kennen, hier dan een beetje uitleg.

Lees verder!

geplaatst door Stefan7 - 1 reactiezondag 11 augustus 2013

Een verzameling

Jaren geleden was het ieder jaar terug weer uitkijken naar de nieuwe telefoongids. Nu hoeven we dit al lang niet meer te doen, het internet zorgde ervoor dat er minder bomen moeten geveld worden.

Lees verder!

geplaatst door Aliciah - 2 reactiesvrijdag 9 augustus 2013

Daten voor dummies...

Waarde matcher , je hoeft je door het woord dummies niet aangesproken noch beledigd te voelen, inhoudelijk is het momenteel enkel en alleen op mezelf gericht want ik bak er nog steeds niets van. Als je toch enige gelijkenis ontwaart, schrap het dan gewoon uit je gedachten of schrijf je ook in voor enkele leuke CVO cursussen zoals ik vanmorgen al gedaan heb. Zijnde ‘de pure Italiaanse keuken deel 1’ en ‘feestelijk gerechten deel 1’, ze zullen menige zaterdagvoormiddag vanaf september tot eind december opvullen. Op dinsdagavond stap ik dan weer het derde jaar Spaans binnen, al zal ik misschien beter in het Spaans moeten gaan daten want deze kennis zakt met de dag dieper weg.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 6 reactiesdonderdag 8 augustus 2013

Wandeltocht zaterdag 10 aug.: nog wat extra info.

Het heeft even geduurd, een gebroken schouder en regenweer waren de spelbrekers, maar nu is alles klaar om de wandeltocht te laten doorgaan.  Ik beloof hierbij plechtig om tot zaterdag geen ladder te beklimmen! :-)

Volgende zaterdag 10 augustus maken we dus een mooie wandeling in het sprookjesachtige Meerdaalwoud, in de buurt van Leuven.

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 6 reactieswoensdag 7 augustus 2013

Single zonde !?

geplaatst door Blogics - 1 reactiedinsdag 6 augustus 2013

Kan ik het kwijt ?

geplaatst door Blogics - 3 reactiesdinsdag 6 augustus 2013

Geen zon zo heet

geplaatst door Blogicsmaandag 5 augustus 2013

Komt het nog goed ?

geplaatst door Blogics - 5 reactiesmaandag 5 augustus 2013

Roosje

geplaatst door Lieveke2 - 11 reactieszondag 4 augustus 2013

Speedancing !

geplaatst door MYSELF62 - 4 reactiesvrijdag 2 augustus 2013

Zwoele avonden en warme nachten

Mijn biologische klok is in vertraging en heeft zich nog steeds niet helemaal aan de westerse tijdsregeling aangepast. Ik hou dus de eerste wakkere haan al vanop afstand gezelschap en drink de eerste koffie terwijl mijn voeten zachtjes het koele dauw op het gras beroeren. Deze laatste vakantiedagen hebben menige uren op de dagteller, al behoort dit zeker niet tot mijn goede voornemens. Terwijl ’s morgens de cafeïne langzaam mijn brein binnen sijpelt kan ik me zowaar langzaam bezinnen over wat mijn voornemens voor deze dag eigenlijk allemaal wel kunnen zijn. Pure luxeproblemen dus, heel weinig moet en er kan tegelijkertijd heel veel, een mogelijke mentale valkuil voor een filosofische kijk op mijn bestaan en de opvulling ervan.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 5 reactiesdonderdag 1 augustus 2013

Zien!

Als je regelmatig spoort vanuit het Limburgse richting Leuven, zal je haar ongetwijfeld wel een keer ontmoet hebben. Ze stapt op in mijn station. En ze is best mooi. Adembenemend mooi eigenlijk. Gitzwarte golvende haren, kleine glinsteroogjes, amandelwitte huid, kuiltjes in haar lieflijke wangen, een krul om de mondhoeken, en altijd een geheimzinnige glimlach op het gelaat. Maar dan ook altijd. Zelfs een Da Vinci zou zich er niet aan durven wagen om zoveel natuurlijke schoonheid aan doek toe te vertrouwen...

Lees verder!

geplaatst door Walterv - 3 reactiesdonderdag 1 augustus 2013

Haiku in 3D

geplaatst door BlogicsVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be