Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 september 2013

Saai....

In mijn vorig blog had ik geschreven over mijn “saaie persoonlijkheid”. Ik kreeg een reactie, die erop neer komt, dat ik helemaal zo niet ervaren wordt. Dat deed me nadenken, want ik voel mezelf eerder als “saai” aan.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 4 reactieszaterdag 28 september 2013

Na de rollercoaster…

’t Is weeral een hele tijd geleden sinds mijn eerste blog verscheen.

Toen was mijn nickname nog gewoon ‘Elske’ en zat ik écht wel in een waanzinnige periode. Want bijna gelijktijdig met de verkoop van mijn huis en de aankoop van een appartementje, vond ik een lief…

Lees verder!

geplaatst door Elske63 - 1 reactiezaterdag 28 september 2013

Afscheid van mijn vader

 

 

Drie weken geleden

Nog steeds krijg ik een beklemmend gevoel wanneer ik een ziekenhuis binnenstap. Mijn kids vinden dit wel grappig voor een moeder die verpleegkundige is. Ik heb hen al vaak proberen uit te leggen dat een ziekenhuis niet meer of minder is dan een groot bedrijf. Ook hier moeten cijfers in balans blijven, moeten ze werk verschaffen aan een aantal mensen.

Lees verder!

geplaatst door One4me - 11 reactiesvrijdag 27 september 2013

Siesta musicale

 

Het gaat in deze nazomer wel heel snel allemaal. Verhuizen, nachtwerk voor wedstrijdjury, zingen op gouden huwelijksjubileumfeestje van bevriend koppel, en ’s anderendaags al landen in maffiose streken.
Niet in Palermo op de Falcone-Borsalino luchthaven als eerbetoon aan overhoop geschoten rechters.

Lees verder!

geplaatst door Blogicsdinsdag 24 september 2013

Schrijf je weer eens een blog?

“Schrijf je weer eens een blog?” Dat is een klassieke mail, die de meeste bloggers onder ons wel eens van M4M krijgen. Vooral om je aan te sporen om de M4M community weer te verblijden met een pittig geschreven stukje...

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 3 reactiesmaandag 23 september 2013

Best wel grappig

geplaatst door Aliciah - 3 reactiesmaandag 23 september 2013

Het begon met eentje, vele jaren geleden

geplaatst door Aliciah - 2 reactieszaterdag 21 september 2013

Single-zijn

Gisteren nog es in Gent vertoefd, de salsa-bar waar ik vroeger wekelijks te vinden was. Een jaar niet meer geweest

Lees verder!

geplaatst door Noedel - 3 reactieswoensdag 18 september 2013

Come away with me…

Achter ieder mens, man of vrouw, schuilt steeds iemand met allerlei gaven, gevoelige plekjes en ook wel scherpe/koude/warme/lieve/……………… kantjes.
Zaterdagmorgen, ‘De Morgen’ lezend en doorbladerend tot het interview met Marc Brants.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 2 reactieszondag 15 september 2013

Bedankt M4M !!

Allemaal single, allemaal op zoek, naar die ene, die je leven compleet maakt, en waardoor al de rest zo onbelangrijk lijkt.

Lees verder!

geplaatst door Jackske - 10 reactieszaterdag 14 september 2013
zaterdag 14 september 2013

Kringen

Cirkels zijn rond. Net verhuisd naar opnieuw de plek die ik 30 jaar geleden verliet. Mijn armen hingen er af, maandag. Het is nog een beetje chaos, maar ik had onmiddellijk het thuisgevoel van toen. Dat was maar goed ook want er stond nog een hectische week te wachten.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 2 reactieszaterdag 14 september 2013

Demotie

De afgelopen jaren is er niet alleen een tornado door mijn persoonlijk leven geraasd. Ook op professioneel vlak heb ik een looping gemaakt.

Lees verder!

geplaatst door One4me - 5 reactiesdonderdag 12 september 2013

Woonplaats

Hoe komt het toch dat de meerderheid van de vrouwen op deze site ofwel van Antwerpen, ofwel uit West-Vlaanderen

Lees verder!

geplaatst door Noedel - 6 reactiesdinsdag 10 september 2013

Sta jij op een dating site?

“Een datingsite... sta jij op een dating site?” De reacties, die hierop volgen zijn uiteenlopend. Zo van “ben je helemaal wanhopig geworden” tot “woow, wat tof dat je eindelijk stappen zet in je leven”.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 3 reactieszaterdag 7 september 2013

eerste date (deel 3) aka tweede date :)

Goeiemiddag samen,

Lees verder!

geplaatst door Noedel - 10 reactiesvrijdag 6 september 2013

Plaatsje en loslaten

Je kent ze vast ook, de mensen die je tijdens het wachten aan de kassa van de plaatselijke supermarkt aanspreken louter en alleen omdat ze zichzelf graag horen praten. Zo kreeg ik vanmorgen de vraag voor de voeten geworpen of ik 'het' ondertussen allemaal al een plaats had gegeven.

Lees verder!

geplaatst door One4me - 6 reactiesmaandag 2 september 2013

eerste date (deel 2)

Goeiemorgen samen,

Lees verder!

geplaatst door Noedel - 10 reactieszondag 1 september 2013
zondag 1 september 2013

Blokkeren vs frustratietolerantie.

 

Blokkeren. Een veelbesproken onderwerp op deze site. En zoals blijkt zorgt dat her en der toch wel voor heel wat frustratie. Niemand wordt graag aan de kant gezet of genegeerd, vooral zonder geldige reden. Want het is respectloos.

Lees verder!

geplaatst door Jackske - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be