Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 oktober 2013

Ontgoocheling

Na een aantal lange mails volgt het voorstel om elkaar via Skype te leren kennen. De eerste keer voor haar om iemand nieuw te ontmoeten via de webcam. Wat giechelig alsof ze nog een puber is start het videocontact. Maar na enige tijd zet het gesprek zich voort alsof ze elkaar al jaren kennen maar lang niet gezien hebben. Van ditjes en datjes sprekend gaan ze over op diepgaande zaken om net zo makkelijk weer terug te komen bij het alledaagse.

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 5 reactieswoensdag 30 oktober 2013

Mijn eerste reis als single

Toen mijn beste vriendin vroeg eerder dit jaar
waarom ga jij niet eens mee op reis in september
ik zag dit als een unieke kans om eens er op uit te zijn

Lees verder!

geplaatst door Hartje3 - 1 reactiemaandag 28 oktober 2013

Verbittering

"Het zijn verloren jaren geweest zei hij. Achter een succesvolle man staat een geweldige vrouw. Was zij dat maar geweest dan had ik een goedlopend bedrijf gehad. Het was een heks die gek. Ik had jaren eerder weg moeten gaan. Anderen hebben gewoon meer geluk dan ik".

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 4 reactieswoensdag 23 oktober 2013

Een verzoekplaatje?

geplaatst door Aliciahdinsdag 22 oktober 2013

Vandaag

Elke dag heeft zo zijn nieuws, al slaat het soms in als een bom.

Lees verder!

geplaatst door Blogicszondag 20 oktober 2013

Een indringende vraag.

Men zegt me soms, dat ik nogal open ben over mezelf in de blogs. Ja, dat is zo. Soms krijg ik inspiratie en dan komt mijn eigen ervaring erbij. Zo open ik mezelf op een andere manier als enkel via mijn profiel. In deze blog weer een ander stukje van mezelf.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 1 reactiewoensdag 16 oktober 2013

to do lijstjes

 

 

 

  • Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik sinds mijn echtscheiding 's nachts lijstjes lig te maken en te overlopen wanneer ik de slaap niet kan vatten. Vooral wanneer ik het gevoel heb dat ik meer moet doen dan wat menselijk mogeljk is binnen de 24 uren die een dag telt, heb ik hier wel eens last van. Anderen tellen schaapjes,

    Lees verder!

geplaatst door One4me - 4 reactiesmaandag 14 oktober 2013

Herfstblues

het fenomeen is bekend: de dagen beginnen te korten, de temperaturen zijn gevoelig lager, de regen is heer en meester, zonlicht is in geen velden en wegen te bespeuren. Dus liefst van al blijft men gezellig binnen in de warmte. Laat dat laatste in mijn geval nu net voor een dilemma zorgen.

Lees verder!

geplaatst door Noedelzaterdag 12 oktober 2013

“Be yourself; everyone else is already taken.” Oscar Wilde


Begint een wonder met verwondering ?
Het zou kunnen, je kan enkele letters van verwondering deleten en je houdt een wonder over. Zo snel kan het gaan !
Wat doe je met mensen die je soms echt heel diep verwonderen ? Ik denk er nog steeds over.....
Ik geloof niet in wonderen, toch heb ik wel eens meermaals iets aangevoeld als een wonder. Het voelde zo intens en ik kon enkel en alleen maar heel gelukkig en dankbaar zijn dat ik het alweer mocht meemaken, zaligheid gewoon . Het lijkt alsof je je eigen wonder kan maken of althans zo laten aanvoelen, het wonder doe het zelf boekje kan vanaf nu in productie gaan.
Je mag dergelijke dingen eigenlijk niet luidop verkondigen tegenover iedereen, ze zouden op slag je maat nemen voor een stevige dwangbuis. Voor een kampvuurtje met hekserij ben ik gelukkiglijk al ver over tijd.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 3 reactiesdonderdag 10 oktober 2013

Een negatief gevoel

Ik lees de bijdragen op “Things2Share” en sta soms versteld over het negatieve gevoel dat er lijkt te heersen: de site is dood, er wordt weinig geantwoord, er wordt veel gekeken, maar weinig gesproken, is een elementaire beleefdheid teveel gevraagd?

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 4 reactieszaterdag 5 oktober 2013

De 2° week van oktober

geplaatst door Aliciahvrijdag 4 oktober 2013

Maff(ios)e vakantiedromen

Twee weken na een vakantieweek al meteen dromen van een nieuwe….
Nee, niet direct weer Sicilië met zijn maffiose streken; maar het zuiden heeft wel steeds meer te bieden naarmate de herfst verder naar de winter opschuift.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 1 reactievrijdag 4 oktober 2013

Zijn we koopwaar geworden?

geplaatst door Aliciah - 3 reactiesdinsdag 1 oktober 2013

waarom match?

Die vraag geldt in eerste instantie voor mezelf, maar kan uitgebreid worden naar diegene die zich die vraag ook stellen.

Lees verder!

geplaatst door Noedel - 5 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be