Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 30 november 2013

Diabolisch

 

Diabolisch

Wie heeft niet al ooit, in een aandrang tot transportcomfort, naar Zaventem luchthaven de trein genomen? En daar op het perron tegen vier kloeke Diabolische vervoerbewijscontroleurs op gelopen?
Goed, maar weten die buitenlanders veel dat zij zo’n Diabolo-tickettoeslag moeten hebben? Op hun gezichten is het ongeloof om zulk onthaal niet verbazend. Geen wonder dat zovelen via Bussels South gaan en de shuttle bus met Brussel nemen.

Lees verder!

geplaatst door Blogicsdonderdag 21 november 2013

Fašade

Deze week las ik een regel in de T2S: “Velen doen zich hier voor, dan de werkelijke person die zij zijn, een jammere en verloren energie zaak!”

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 2 reactiesdinsdag 19 november 2013

"No expectations,no disappointments"

"Wat verwacht je eigenlijk?" vroeg iemand me onlangs tijdens een eerste date
Wel ja,wat verwacht ik?
In ieder geval een leuke gesprekspartner,laten we daarmee beginnen en dan maar hopen dat ik na een halfuurtje geen plots opkomende buikpijn moet vijnzen.
Eigenlijk was zijn vraag een al dan niet uitnodiging tot direct vluchten,een manier zoeken hoe je weg kunt lopen,de deur aanstaren en hopen dat ze openwaait en de wind je meesleurt naar buiten.
Ik ben al blij als ik na een uurtje nog aandachtig en een beetje verwonderd ben,als er schwung in het gesprek zit,beetje lol,beetje diepgang,een mix van diverse onderwerpen en gezellige verhalen.Nee,ik denk nog niet onmiddellijk dat ik aan zijn lippen ga hangen,laat staan hem beoordeel als alwetend,maar er is al wel een blijk van wederzijds boeien en het smaakt naar meer.
Zonder verder nadenken creëer je dus eigenlijk wel verwachtingen of toch een beetje,liefst niet teveel want hoe hoger ze zijn hoe dieper je kan vallen.
Het is niet mijn bedoeling hiertegen te rebelleren en direct op de barricaden te springen,neen, gewoon afwachten en geduld hebben is de boodschap en mijn voornemen in acht genomen….."geen verwachtingen,geen teleurstellingen"

Lees verder!

geplaatst door Yenydinsdag 19 november 2013

Eeuwige liefde

Het was zijn moeder en haar vriendin die bedacht hadden dat zij een absoluut leuk stel zouden zijn. Beiden hadden geen behoefte aan hun bemoeienis en waren zeker niet geïnteresseerd in een blinddate.

Lees verder!

geplaatst door Joliezondag 17 november 2013

Over de top

Wat een kl*teweekeinde is dit!
’s Zaterdags om 6 uur wakker schieten van een autobots met glasgerinkel, en drie kwartier later weer eens van de telefoon….de politie, en jawel die gek knalde uitgerekend tegen mijn netjes geparkeerd autootje aan, nog wel zo nodig met een Land Cruiser, zo’n handig stadskarretje weet je wel waarin opgefokte macho’s hun vrijdags uitstapje besluiten.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 9 reactieszondag 17 november 2013

The unbearable lightness of dating

“Je ziet er zo gelukkig uit, dan heb je toch geen partner nodig….”, zei een matcher me op een date enkele weken geleden. Hij zag er zelf nu ook niet bepaald zeer ongelukkig uit, dus zijn beknopte analyse deed me wel even de wenkbrauwen fronsen.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 3 reactieswoensdag 13 november 2013

Rouwen

Het is november, een kille en donkere maand, de maand van het rouwen.

Lees verder!

geplaatst door Yeny - 2 reactiesmaandag 11 november 2013

Verrijking

En terwijl ze aan boord stapt zegt zij: 'Dit is een uniek moment'
'Voor mij ook' is zijn antwoord
'Maar dan wel van heel andere orde' schiet er door haar hoofd

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 1 reactiedonderdag 7 november 2013

Vandaag huilt de hemel en zij huilt mee

Vervlogen dromen en mooie herinneringen doen haar huilen. Zoals de regen langs de ruit naar beneden glijdt druppelen de tranen over haar wangen omlaag. Het is nog soms dat dit verdriet haar overvalt. Vechten heeft geen zin. Het leven bepaalt het verloop en verdriet is de prijs van de liefde.

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 1 reactiedonderdag 7 november 2013

Dag bezoeker...

Dag bezoeker aan mijn profiel, mijn plekje, op deze grote site.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 11 reactieswoensdag 6 november 2013

Gered door M4M

geplaatst door Aliciahwoensdag 6 november 2013

Vertrouwen

Zij was dolgelukkige hem te ontmoeten. Hij deed haar vlinders terug fladderen. Het was puur, liefdevol én wederzijds. Lang vervlogen dromen ontwaakten en keerden terug in haar gedachten. Wat onmogelijk had geleken was bewaarheid. Ze was sinds lang weer tot over haar oren verliefd...

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 2 reactieswoensdag 6 november 2013

A Year in Art

Painting is just another way of keeping a diary” staat er.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 2 reactieszondag 3 november 2013

Thank you stars

Als zij op een avond mijmerend naar het water kijkt en de vlinders in haar buik voelt als ze aan hem denkt, kan ze het niet laten een sms te sturen met de vraag: "Waar ben je?" Heel kort wisselen ze even later telefonisch wat woorden tot blijkt dat hij vlakbij haar is. Ze heeft hem nog nooit ontmoet maar heeft wel het idee hem daar in de verte te zien fietsen. Vol ongeloof zegt hij precies op die plek te zijn. Nieuwsgierig vraagt hij naar haar locatie, neemt afscheid van zijn vrienden en komt haar kant op. Als toeval bestaat moet het nu zo zijn dat ze elkaar ontmoeten. Lachend en vol blijdschap geven ze elkaar een dikke zoen. Zij springt bij hem achterop om gezamenlijk naar het mooiste plekje te fietsen.

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 1 reactiezondag 3 november 2013

"Once you're gone, you can't come back"

Het was een zeer toepasselijke uitspraak in de voorbije chrysantendagen. Ik begin meer en meer te doorgronden waarom vrouwen zo graag schoenen kopen, het is zoveel makkelijker te vinden dan de gedroomde soulmate waar we hier met zijn allen toch naar op zoek zijn. Als vrouw weet je ook perfect waar je de gewenste schoenen kan vinden, hier raakte ik de weg al wel eens kwijt.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be