Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 20 januari 2014

Amazone

Ben naar het autosalon geweest. Een jongen blijft een jongen en blijft dromen van mooie vormen, sensualiteit en warme interieurs. Ben er niet zolang gebleven want voelde me niet zo op mijn gemak tussen al die blinkende verleiding.


Er waren autos uit Bayern en die hadden allemaal extra grote stoplichten want dat is nodig als die je voorbij knallen en dan even op de rem gaan staan. Er stond ook een hostes bij met een naamplaatje op haar boezem. Formaat A4 en er stond Marina op. Mijn naam is Pat en ben dus verder gelopen.
Er waren ook fonkelende sterren en dames met een chic mantelpakje. Ze vroegen of ik een hoed droeg. Neen, nog wat te jong om zo achter het stuur te kruipen.
Een steigerend paard in knalrood. Een open versie met toebehoren. Ze bukte zich om een stofje van de lak te halen en trok snel nog even aan haar rokje.
Het was te laat om de lichtsnelheid voor te zijn.
Ik was net niet geraakt door de bliksem en ben dan maar wijselijk vertrokken.
Op weg naar huis stond er een Amazone aan de kant. Van de jaren zestig met die tijdloze schoonheid. Er hing een bordje op "ik zoek een lieve man".
Durfde niet goed maar heb toch even aan de sleutel gedraaid en haar motor spinde nog net als in haar jeugdjaren. Meteen verliefd en mijn Fordje laten staan want dat was een rokende diesel en deed me toch teveel aan een man denken.
De volgende dag zijn we naar zee gereden. Twee vijftigers langs de gewone weg en benieuwd wat er zou komen na elke bocht.
Het was er druk en geen parking. Niet erg want de politieagent zag dat ik smoor was en ik mocht haar door het zand duwen tot op de golfbreker met haar mooie snoet in de wind.
Mooie dag en ze was wat tipsy maar dat kon niet deren want ik mocht toch achter haar stuur. Voor vertrek nog wat cola gekocht. Dat was eigenlijk voor de blikjes die we aan de bumper bonden. Kletterend over de autoweg naar huis.
Onderweg nog even gestopt. Ik zwarte koffie en zij pure super want het is nog een echte.
Thuis blijven zitten en luisteren naar haar radio want dat is ook nog de originele en blijven wachten tot mijn adem op haar ruiten kwam. Ik kon er lieve woordjes in schrijven en hartjes tekenen. Grote deken gehaald en samen onder zeil.
Vandaag heb ik ze onder de douche gezet. Heel veel spetterend schuim dat tot in de goot liep. Droog gewreven en het leek alsof ze even schudde op haar wielen.Mooie wielen; geen lichtmetalen velgen maar nog van die chroom wieldoppen waar ik me in kan spiegelen.
Aan de binnenkant heb ik niets gedaan want die is nog authentiek met warm en zacht rood leder.
Als ik nog leef wanneer haar motor begint te sputteren of wanneer ze de weg niet meer weet zonder gps dan doe ik ze niet weg.
Ze blijft altijd bij mij, het is mijn droom, mijn Amazone.


geplaatst door Pat60 - 5341 keer gelezen

beoordeeld 4.09/5 (32 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be