Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 24 januari 2014

Beautiful war

"Beautiful war" heb ik vannacht gehoord op de radia.Die staat altijd aan als ik slaap en als ik tussendoor even wakker word kan ik me daar wat aan verwarmen want Chanel nr5 heeft haar weg nog niet gevonden.Vroeger had je Bo Derek en de Bolero die erbij hoorde.Ook mooie muziek maar het waren toen nog elpees en als je een plaat had die soms bleef hangen kwam je nooit op tijd op je werk. en niet alle bazen konden daar mee lachen.Ik was er maar half bij toen ik die gasten dat hoorde zingen en weet niet juist waar het over gaat.Het zal wel de liefde zijn want het heeft een meeslepend ritme dat blijft hangen in je hoofd en die zanger ziet er wat ruig uit maar is een romantische ziel.Je moet niet altijd de tekst kennen van een liedje.Tekst kan je ook zelf invullen en doet wat nadenken en is goed voor de fantasie.

Oorlog is natuurlijk niet mooi maar er gebeuren dan wel heel intense dingen die wel mooi kunnen zijn.In die nieuwe serie "Vlaamse velden" kan je dat ook zien.Naast de verwoesting en gruwel is er ook plaats voor heel grote liefde tussen man en vrouw,broers en zussen...zelfs verbroedering tussen vijanden is mogelijk in de loopgrachten maar zover zijn we nog niet in de serie want het moet eerst nog weer Kerstmis worden en dat duurt nog een tijdje.

Soms is het hier ook een klein beetje oorlog.Wel gek voor een datingsite waar men naar mooie liefde zoekt.Verwoorden is niet altijd zo eenvoudig en je mag heel hard je best doen;een goede verstaander heb je altijd nodig.Vroeger was er de krant waar je iemand kon vinden en was er de gewone telefoon.Zal ook wel zijn nadelen hebben gehad want het was altijd een blind date.

Allemaal niet zo erg in het stadium van daten.Het is wel erger als er oorlog komt in een relatie.Dat begint ook altijd met woorden die verkeerd begrepen worden of waarvan je spijt hebt dat ze gezegd zijn.Je kan weer vrede sluiten door goed te praten en te luisteren en als dat niet lukt kan je nog naar een bemiddelaar of zoiets en er is ook nog Bang Ki Moon.Maar laat die man maar met rust want daar staat nog een lange rij aan te schuiven en de mensen van Syrie hebben geen boodschap aan ons gezeur.

Gauw terug naar beautiful.Gemakkelijk voor ons;even Vranckx wegzappen.

Ik ga dat cd'k toch maar kopen want ben benieuwd wat hun verhaal is bij die goede muziek.Zal wel de moeite zijn want "Sex on fire" is ook nog altijd een topper.Ja sex is zo een woord dat nog altijd niet iedereen durft uitspreken en het hoort ook bij de liefde.Droogstoppels kunnen nu weer lekker kritiek geven en dan kan ik die weer lezen en als het zondag is dan is alles weer bekoeld.Dan ga ik naar de nieuwe film van Lars von Trier.Dat is zo een film met hoge kijkcijfers die niemand gezien heeft maar het is gewoon een wilde versie van "Ten" zonder de Bolero.

De oorlog is weer even ver weg.Gekke wereld waarin je tussen twee uitersten kan springen.

Hou jullie wereld mooi en blijf toch ook maar een beetje naar het nieuws kijken, misschien met Ravel op de achtergrond en als die zijn compositie begint te vervelen kan je nog altijd Kings of Leon spelen.

Make love,not war

 

 


geplaatst door Pat60 - 5418 keer gelezen

beoordeeld 4.13/5 (31 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be