Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 januari 2014

Borderline

Wit of zwart,alles of niets.Als je op deze manier door het leven gaat hou je het niet lang vol in een wereld waar geen plaats is voor uitersten.Totaal voor één kant kiezen heeft wel een zekere puurheid in zich maar het is een puurheid die het leven onmogelijk maakt.De grijze middenweg?Bij grijs denk je onmiddellijk aan saaiheid,verveling,een bestaan met weinig kleur.Het is gewoon een schakering tussen wit en zwart die je zo intens kunt maken als je zelf wil.Wit en zwart kan je gerust blijven meedragen als een deel van je persoonlijkheid en als je met een open blik in het leven staat en bereid bent tot luisteren gaan de scherpe kantjes er vanzelf af.

Een witte rolkraag op een zwarte broek en de warmte komt van je grijze wollen jas.In de zomer een witte short tot boven de knie en een zwarte polo waar de zon doorbrandt en je dat intens gevoel geeft.Het grijze zit in je haren die zo beginnen te worden.Een natuurlijke evolutie en je wordt wat milder en je kan steeds beter relativeren.

Voor alles of niets geldt hetzelfde.Alles willen is onmogelijk,een utopie en streven naar het onbereikbare.Zoveel mogelijk je dromen en idealen proberen te verwezenlijken kan wel en geeft de moed om altijd weer verder te gaan.Het houdt je jong en levendig en wat er komt tussen alles of niets is mooi mee genomen.

Als je in de liefde wel voluit kleur kiest moet je gelukkig niet naar een instelling.

Ik kies voor rood.Dieprood zoals alleen echte liefde is.Geen flauwe schakeringen die afglijden naar het roze.Ik kies ook voor alles en niet voor een beetje tussen alles en niets.Compromissen horen in een relatie want een partner is niet identiek aan jezelf.Als je iemand graag ziet is er trouw en respect en een blijvend verlangen waardoor compromissen sluiten heel makkelijk wordt en de kleur van de passie blijft.

Binnenkort komt de zomer met de rode gloed van de zon en die brengt misschien alles.


geplaatst door Pat60 - 5569 keer gelezen

beoordeeld 3.89/5 (35 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be