Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 20 januari 2014

Brood

Zondagavond...nog een klein hongertje te stillen, grijp ik naar de broodzak. Behalve enkele korstjes blijkt de zak verder leeg.

Geen nood ! Sinds de uitvinding (en de plaatsing) van ettelijke broodautomaten in ons Kempische dorp hoeft geen enkele burger op water alleen te overleven.

"Schat, haal je even..." wil mijn hoofd. De rauwe realiteit vertelt me dat ik single ben..dus dat ommetje naar de automaat moet ik zelf... in een lange winterjas over mijn home pak (klinkt weer anders dan pyjama, alhoewel ze dezelfde lading dekken) heen.

DEFECT schreeuwt het ding me tegemoet. Even verderop in het dorp staat een ander exemplaar me op te wachten...Leeg. Geen punt ! Om de hoek bij het tankstation staat er ook nog eentje... met dezelfde mededeling. Dàt vraagt stil overleg : waar staat er nog zo'n broodleverancier ?

Mooi toch : 24u op 24 u ; 7 dagen op 7.  Alleen loop ik op deze winterse avond op tegen de beperking van het systeem : leeg is leeg. Automatisch bijvullen behoort nèt niet tot de mogelijkheden.  Terug thuis, verkleumd even mopperen & me liefdevol laten opwarmen al evenmin.


geplaatst door CDeesse - 5271 keer gelezen

beoordeeld 1.75/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be