Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 24 januari 2014

Date

Mijn blik vernauwt zich. Ik zie alleen nog hem : mijn date.

Precies zoals op de foto.  Een grappig accent...een vleugje frisse aftershave bij de kus op mijn wang.  Een kus die ik voel tot in mijn grote teen.

Het begon enkele dagen eerder. "Zoeken naar" levert een profiel aan.  Een profiel met een klik : mooi gevormde zinnen met woorden die resoneren met mijn gevoelige taligheid.  Met enkele klikken vormt zich mijn eigen beeld.  Het voltooit zich in de bevestiging door het reële beeld.  Nèi-èi..toch maar niet..tè mooi om waar te zijn ! Of toch ?!

Hij bespaart me het wikken & wegen.  Gevleid door zijn bericht schakelt mijn ego mijn intuïtie op non-actief.  Een date ? Jazeker...zo snel mogelijk ? Tuurlijk. De snelheid waarop de datum geregeld wordt blijkt omgekeerd evenredig met de snelheid waarop ik de juiste outfit uitgezocht krijg.  

Hij houdt de deur voor me open; raakt mij arm zachtjes aan als hij de menukaart aanreikt.  Gloeiende wangen, trillende vingers...om die kaart elegant open te krijgen.  Er volgen boeiende onderwerpen, stevige vragen, pittige doordenkers, zachte woorden, verfijnde woordspelletjes.  Raken mijn voeten de grond nog wel ?

Eén zin .... in diezelfde seconde waarin de waarheid oplicht zoals alleen zij dat kan, is hij nèt te laat om te verhullen wat zij me laat zien.

Hij licht toe hoe hij zich in zijn huidige relatie niet helemaal kan vinden... op zoek is naar een aanvulling. 

Mijn vraag blijft :  En welke aanvulling zou hij zijn ?


geplaatst door CDeesse - 5443 keer gelezen

beoordeeld 2.93/5 (30 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be