Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 21 januari 2014

Doelstellingen

21 januari! En nog steeds geen werk gemaakt van mijn doelstellingen voor dit jaar. In een nog niet zo ver verleden waren die zo banaal dat er niet over gemijmerd diende te worden. Toen waren het vooral superficiële en vluchtige zaken die ik nu als onbenullig en triviaal zou bestempelen. Vandaag voelen ze aan als de ambitie om ooit over water te lopen. Vaag herinner ik me dat iemand dat ooit toch geflikt heeft. Vraag me niet meer wie, maar het is dus niet onmogelijk. Dus ga ik ervoor. Maar welke hulpmiddelen, welke godvergeten trukendoos moet ik daarvoor uit mijn mouw schudden. Bestaan er wiskundige formules voor? Stellingen die me, na dagen rekenwerk een oplossing bieden? Zijn er voorbeelden te vinden in stoffige boeken op zolders van eeuwenoude bibliotheken? Is er misschien toch iemand hierboven die wat licht kan laten schijnen op dat met doornen overwoekerde, donkere pad? Kan ik uiteindelijk op hulp rekenen van om het even wie of wat? Of sta ik er alleen voor? Vrees voor het laatste. En laat dat nu net omgekeerd evenredig zijn met mijn belangrijkste doelstelling voor dit jaar.


geplaatst door JohnDoe6 - 4988 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (27 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be