Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 24 januari 2014

FATA MORGANA'S

Die loden, brandende bol verdampt de laatste waterdruppels in deze datingwoestijn. Van nu af aan zijn wilskracht en geloof de enige houvast om het eindpunt te bereiken.
Ritselende geluiden geven je een ongemakkelijk gevoel, alsof er tientallen ogen op je gericht zijn die je niet kan thuisbrengen. Ze beloeren je, maar verschuilen zich ergens achter defensieve motieven.
De vele vrolijke, goedlachse gezichten en op het gevoel, echt passende persoonlijkheden zijn niks meer dan luchtspiegelingen, fata morgana’s. Je kan ze waarnemen en analyseren. Maar van zodra je ze, na een weloverwogen deliberatie probeert te beroeren, te aaien of aan te spreken blijkt dat ze er niet zijn. Of ze doen alsof je de meest gruwelijke en aanstekelijke ziektes hebt. Ze rennen paniekerig alle kanten op, duiken weg in het warme losse zand waar ze voor zichzelf een onecht gevoel van veiligheid creëren. Veilig tegen verzonnen infecties die ze menen te kunnen oplopen als ze zich blootgeven.
Deze tocht wordt echt geen strandwandeling, en al zeker niet hand in hand met een, aan een zeldzame oase gevonden geestverwant. Nee, dit wordt een uitdaging zoals je ze in een avondvullend programma op de beeldbuis nooit ziet. Moeten we dan onze strategie aanpassen? Nee, dat doen we niet. We gaan uit van onze eigen sterkte zonder onszelf te verloochenen.
Eens houdt de woestijn op en ziet iemand dat we meer zijn dan een vrolijk gezicht of een passende persoonlijkheid. Iemand die zich gewillig laat infecteren met vriendschap, genegenheid en als het even meezit met liefde en passie. En daar hebben we een hele koffer vol van.


geplaatst door JohnDoe6 - 5444 keer gelezen

beoordeeld 2.64/5 (33 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be