Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 17 januari 2014

Geluidloosheid

De stad slaapt. Er heerst een stilte die ik nooit zo luid kon waarnemen. Geen gekletter van hakken op de stoep. Geen liedjes die te krachtig uit openstaande ramen van voorbijrijdende, gemotoriseerde statussymbolen schallen. De klokken van het Belfort vertoeven in dromenland en de gulden draak die de top siert probeert halsstarrig te spuwen en te brullen. Maar ik hoor niks.De straten leeg. Zo leeg dat ik me afvraag of dit geen nare droom is. Het lijkt of elk levend wezen van de planeet geplukt is en dat ze mij over het hoofd hebben gezien. Net een scene uit een beklemmende horrorfilm. Maar in tegenstelling tot wat je zou verwachten, ben ik om een onverklaarbare reden volledig ontspannen.

Eventjes alleen op de wereld. Die normaal zo hectische bol is stilgevallen op een manier die ik niet voor mogelijk hield. En ik geniet. Ik geniet van die stilte, van de afwezigheid van de mensenzee die elkaar vertrappelt in de winkelstraten of langzaam staat aan te schuiven aan het kraam met “cuberdons”, terwijl hun gepalaver luider klinkt dan ze zelf beseffen.

Het genot dat door mijn lijf stroomt is amper te definiëren. Tot het besef me overrompelt dat ik simpelweg tot mezelf aan het komen ben.

Wat doet dat zo ontzettende goed. Die rust en die stilte geven me zoveel energie dat ik er weer even tegen kan. En dat is maar goed. Zo kan ik mijn kwelduivels weer recht in de ogen kijken en ze laten zien dat ze met mij nog lang niet klaar zijn.


geplaatst door JohnDoe6 - 5178 keer gelezen

beoordeeld 3.45/5 (29 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be