Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 14 januari 2014

Terug op M4M

Raar gevoel na bijna een jaar te zijn weggeweest. Raar omdat je nooit dacht nog eens terug te keren. Alsof je binnenkomt in je oude stamcafé en je toch een vreemde bent voor al die nieuwe gezichten.

Alles lijkt hetzelfde: de bar, de stoelen, die oude kachel in de hoek. De bekenden, die meestal aan dezelfde tafel plaatsnamen zijn vervangen. Al zie ik er toch een paar. Sommigen van die nieuwelingen kijken me vreemd aan en proberen direct in te schatten in welk vakje ik thuishoor. Ben ik één van die rare snuiters waarbij een normale conversatie aanvatten een utopie is, ben ik iemand die gevuld is met zelfmedelijden en enkel melancholische verhalen vertel of is het weer zo een “pipo” met andere bedoelingen?

Het zal wel even duren voor ik me weer goed voel in mijn oude nestje. Ik zal de kat maar even uit de boom kijken. Rustig acclimatiseren en de sfeer opsnuiven. Zou deze plek terug een thuishaven worden? Zal ik opnieuw mensen leren kennen die “echt” zijn en de moeite waard? Ik kijk nu al uit naar verrassende gesprekken, naar boeiende mensen en heerlijke, filosofische avonden met nieuwe vrienden en vriendinnen.

Laat ik maar beginnen met een vriendelijke “goedenavond” en plaatsnemen op een stoeltje bij de bar. Daar is het net iets makkelijker om een gesprek aan te knopen. Wel benieuwd wie straks nog binnen komt waaien.

Goedenavond iedereen.


geplaatst door JohnDoe6 - 5250 keer gelezen

beoordeeld 2.38/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be