Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 13 januari 2014

Visitekaartje

De zoveelste nieuwjaarsreceptie op rij...

Aan de andere kant van het tafeltje staat Zij.  Anno 2014 is zowat alles te liften & te pimpen...leeftijd valt dus moeilijk in te schalen.  Mannelijke aandacht ontbreekt het haar niet. Hun ogen haken zich vast in het diepe decolleté dat rijst & daalt bij elke kirrende opmerking die Zij maakt.

Zij : "Datingsites...dan ben je toch écht wel wanhopig hè ! Want wat vind je daar terug : alles wat niet van't straat geraakt of waar nen hoek af is"

Ik kijk haar verwonderd aan : "Goh, wat weet je dààr veel van ! Op welke sites zit jij ?

Onder  de lagen door zie ik haar verkleuren... Zij heeft het fatsoen te stamelen : "Van horen zeggen hè... ik ben al làng van 't straat. Mijne 'shoe' is zelfstandige & als vrouw ben ik natuurlijk zijn visitekaartje."

Daar heb ik even niet van terug....want hoe doe je dat als visitekaartje van een man ?  Na enkele jaren vervang je toch ook het model ?

 

 


geplaatst door CDeesse - 5184 keer gelezen

beoordeeld 2.87/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be