Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 16 januari 2014

Waargebeurd...

Het was haar eerste date. Ze hadden elkaar leren kennen via de dating site van 'de krant'. Het 'klikte' onmiddellijk op chat, en daarom vonden ze beiden dat er best snel een afspraakje geregeld zou worden. En zo deden ze.

Ze ontmoetten in een bekende pub in de stad. Aan de bar. 'De krant' zouden ze meebrengen als herkenningsteken. Ze was best zenuwachtig, het was tenslotte een geheel nieuwe ervaring, zomaar naar een onbekende toestappen en kennismaken 'in real life'...brrr.

Met het dagblad in de hand stapte ze de zaak binnen, een ietsje te vroeg, gespannen, het hart kloppend in de hals .... Ennn...hij was er al! Ze zag hem van ver al zitten op een kruk aan de toog. Hij was knap, leek wel wat ouder dan zijn foto op de site, doch niettemin een knappe, sportieve veertiger. Ze stapte traag naar hem toe, en glimlachte ontwapenend. Hij keek voorzichtig over de rand van het sportkatern, deed zijn krant dan een beetje naar beneden, lachte terug, en liet z'n ogen daarna zo traag van kop tot teen over haar heen rollen dat ze er wat onwennig van werd. Tot haar ontzetting en totale verbazing ging de krant daarna weer naar omhoog, en verdween de knapperd opnieuw achter de sportpagina's.

Ze stond perplex!! Aan de grond genageld! Viel ze hem dan zó tegen?? Zo'n ongelikte beer!! Ze haalde hem bruusk vanachter zijn dagblad vandaan, en drong erop aan om toch even samen aan een tafeltje tot een gesprek te komen, zoals het hoort. Maar de adonis blééf zijn spelletje volhouden, veinsde haar niet te kennen, van geen afspraak te weten. Ze liep snel hoogrood aan, haar bloed begon stilletjes te koken! Zó makkelijk zou de snoodaard er niet mee weg komen! Ze was helemaal tot hier gereisd voor een date, en daten zou ze! 'Wat denkt die kerel wel?' Ze begon luid op hem in te beuken, zo luid dat de hele pub kon meegenieten van het minutenlange schouwspel. Maar de kerel bleef halsstarrig weigeren!... Tot... even later een knappe, sportieve veertiger met een dagblad onder de arm de pub binnenstapte. Zo eentje die net nog iets meer op de foto leek van de dating site :-))... En zo kreeg ze dan toch nog haar date... Het zal je maar overkomen :-).


geplaatst door Looks - 5241 keer gelezen

beoordeeld 3.18/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be