Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 19 januari 2014

'Women are made to be loved not understood' Oscar Wilde

Lang leve de simpliciteit in deze wijze woorden, je mag dus best als vrouw eens afdwalen in het complexe vrouwelijke vragenuurtje waar alle kleine en grote dingen aan bod mogen komen, geen man die er last van hoeft te hebben. Niks is zo vervelend als vrouw dan uit te leggen wat eigenlijk niet uit te leggen is, het geeft alleen maar aanleiding tot een volgende vraag uit de vrouwelijke gevoelsmatige lexicon, wat zeker niet de mannelijke bedoeling kan zijn. Single vrouwen laten al eens meer hun zeer verlangende kantje zien en dienen in gedachten hun droomprins op in een romantisch gekruid sausje, dit in tegenstelling tot vele niet single vrouwen die hun mannelijke prins dreigen af te dienen omdat het te droge kost geworden is zonder enige pittige kruiding of saus. Liefst heb ik niet zeurende vrouwelijke soortgenoten in mijn buurt die weten om te gaan met (pittige) kruidentuiltjes en de nodige vochtigheidsgraad in hun relatie weten te behouden. Ondertussen moet ik alleen mezelf op het juiste relationele denkpad weten te houden, al mag dat eventueel enkele gevoelige en andere creatieve kronkels vertonen, te streng zijn voor jezelf levert absoluut niets positief op en teveel verwachtingen helemaal niet. Ik heb deze week een stukje puur natuur bekeken op de BBC, liefde in de dierenwereld kan ons allen wel eens Inspireren. Toch was het in die beestige matchtuin ook allemaal geen rozengeur en maneschijn. Paradijsvogels lieten voor de liefde zelfs hun pluimen, smoorverliefde vurige ijsberen leverden dan weer een zeer vertederend plaatje op. Maar het meest vertederende beeld waar ik ook spontaan een traan bij voelde vloeien was bij de aanblik van René, de oude man die in het programma 2013 op een majestueuze liefdevolle manier zorg draagt voor zijn dementerende echtgenote. Daar word je heel stil van, dat is echte liefde, een vuur die zelfs dementie niet gedoofd krijgt. Een liefde waarin ik wil blijven geloven....   :-)


geplaatst door Eirini - 5078 keer gelezen

beoordeeld 2.72/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be