Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 17 februari 2014

Gouden Regel

Na een dosis profielbezoeken kan ik me niet van de indruk ontdoen dat indien je tegemoet wil komen aan de gevraagde voorkeuren je een aantal gouden regels af te vinken hebt.

De belangrijkste regel lijkt : "Gij zult slank zijn".  Wat dat slank mag inhouden, is nog maar de vraag.  Enige conformiteit in dit concept is niet te vinden.  Waar situeert slank zich in het continuüm van ondergewicht tot overgewicht ?

Natuurlijk zijn er allerlei maatstaven : De BMI geeft een indicatie, maar is niet geheel betrouwbaar, want met een normaal BMI kan je vetpercentage totch flink te hoog liggen.  Te veel vet lijkt niet bij het concept slank te horen.  Of toch ?

Misschien moeten we ons heil zoeken in andere referentiepunten.

Zo kunnen we ons laten leiden door de grootspraak van de Meester Modeontwerpers.  Punt is dat deze heren uitsluitend kicken op androgyne modellen.  En zowat honderd procent van de vrouwen staat ver af van androgyn.

Of volgen we een bekend modemerk dat recent aankondigde dat het zijn collectie Plus-maten uitbreidt te starten met maat 40 ? Dat houdt in dat ruim 90 procent van de vrouwen Plusmaten dragen.  Niet slank dus.

Naar mijn idee ruikt het slank-concept naar het aloude Romeinse principe : verdeel & heers.  Anno 2014 mag dit ruim 2000 jaar oude principe plaats ruimen voor een flink stuk zelfbewustzijn.  Laten we de (eigen)wijsheid gebruiken die eeuwenlang onze kracht kenmerkte & onze zuivere natuurlijke vrouwelijke vormen koesteren.

En diegene die moeite hebben met maatje S (lees : Size Sexy) : die vinden vast meer hun gading in het celibaat.

 


geplaatst door CDeesse - 5096 keer gelezen

beoordeeld 2.11/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be