Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 10 februari 2014

'Het eenzame hartenbureau'

Ik heb mezelf vandaag gepromoveerd tot zaakvoerder van het eenzame hartenbureau, nog een leuk logo en badge en daarmee spreken ze me misschien niet meer aan over Valentijn, want een goede kapitein kan zijn schip toch niet verlaten. Het regent harten, een hartstochtelijke moesson daalt waarlijk neer over deze contreien. Vanmorgen werd mijn trommelvlies in de auto geprikkeld door een iets of wat schurend geluid bij het remmen, een hulpeloos getint telefoontje naar mijn stugge garagist gedaan om hem alzo toch warm te krijgen tot een snelle interventie. De man smolt voor mijn stem of eerder voor een nog leeg plekje in zijn agenda (+idem dito portefeuille) dus mocht ik mijn stalen ros vanavond al afleveren. Ik was blijkbaar net op tijd met mijn ros bij hem gestrand om een traktatie van chocoladehartjes met het autologo erop te krijgen, terwijl hij me aankeek met een veelbetekenende blik en de vraag mompelde 'nog steeds alleen....?' Gelukkig heb je als vrouw nog een handtas om in te rommelen tot je een oerdegelijk en humoristisch antwoord verzonnen hebt. Hij vond mijn functie in het eenzame hartenbureau wel geslaagd, want hij begon prompt luid te lachen. Op de radio werden er tijdens de file op de A12 ook al menige harten de ether ingegooid, voor de 'eenzamen' onder ons nog wat date-advies gegeven en als opwarmer geschikte muziek die je geleidelijk aan tot het smeltpunt moet brengen tegen vrijdag de 14de. Bij de pistolets zat gisteren ook al een voorlichtingsbriefje over het nieuwe Valentijnsassortiment en bij de slager stond er naast de smossalade een hartige kom met Valentijnsalade, maar dat laatste had je als aandachtige lezer al geraden. Nog iets hartigs om af te sluiten, zaterdag ben ik uitgenodigd op het 60 jarig huwelijksjubileum van mijn tante. Lang voor 14 februari een commercieel Valentijnsfeest werd, hebben ze mekaar leren kennen op die dag en zijn ze na een jaar ook op die datum getrouwd. Hij was een heel knappe man, zij een frêle vrouw, ze hebben ups en downs gekend, maar nooit in hun eigen relatie.... Verliefd worden op Valentijnsdag kan dus misschien wel een gevoelige meerwaarde hebben !


geplaatst door Eirini - 5731 keer gelezen

beoordeeld 2.86/5 (22 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be