Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 18 februari 2014

KOMAAN!!!

In de aldoor muterende wandelgangen van dit instituut lopen individuen schoorvoetend en met enige aarzeling elkaar voorbij. Hangende hoofden en glazige ogen duiden erop dat hun geloof tanende is, misschien zelfs volledig uitgedoofd. Nooddeuren worden opengerukt en voorgoed dichtgegooid. Teleurgesteld druipen ze af.

Langs het verleidelijke, veelbelovende portaal rennen nieuwe gelovigen of op z’n minst nieuwsgierige zielen het gebouw binnen, zoekend naar onbestaande wegwijzers en hoopvolle signalen. Ze merken vrij snel dat ze op een plaats zonder goden of godinnen, zonder prinsen of prinsessen terecht gekomen zijn. Of dat veronderstellen ze. Velen sluipen stilletjes weg nog voor hun ogen zich hebben aangepast aan het licht.

Waar is de hoop? Waar is de sterkte? Waar is de ingesteldheid die we nodig hebben om er iets moois van te maken?

Komaan mensen !!! We zijn allemaal vrij om het uit te schreeuwen, om te dansen, om het onbekende te omhelzen en onze dromen te laten overheersen op onze angsten. Dus geef het alsjeblief nooit op. Want weet je? Het lukt echt wel. Er hangen hier mooie mensen rond met diezelfde, ongelofelijk aantrekkelijke verwachtingen. Met een glimlach die je doet duizelen, met ogen waarin je jezelf kan verliezen en met onwaarschijnlijke kuiltjes in de wangen waar je het zo warm van krijgt dat je weet dat het nog kan.

Geloof me, ik heb het zelf gezien.


geplaatst door JohnDoe6 - 5155 keer gelezen

beoordeeld 3.05/5 (40 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be