Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 11 februari 2014

Mijn grote liefde

Vandaag, precies negen jaar geleden, is de dag waarop ik weer single werd. Een dag van 24 uur waarop ik geen seconde geslapen heb. Geheel onverwachts en ongevraagd veranderde mijn leven van het ene op het andere moment. Het was nog maar net na middernacht toen de wereld onder mijn voeten vandaan werd getrokken en ik in een lange rollercoaster belande. Eerst stierf mijn lief en twaalf uur later schonk ik het leven aan mijn tweede zoon.

De dag voorafgaand aan vandaag brengt veel verschillende gevoelens: verdriet, gemis, vreugde, boosheid, maar ook dankbaarheid voor wat is geweest en fierheid. Het is de dag van het jaar waarop het verlies het grootst voelbaar is. De avond waarop ik de slingers ophang wordt er onbewust steeds weer een balans opgemaakt. Of ik wil of niet gaan mijn gedachten terug over de jaren en ben ik fier en dankbaar maar ook verdrietig om wat niet meer is.

De tijd heeft geholpen het verdriet te verwerken. En het verdriet wat niet te verteren is, heeft zijn plek gevonden. Vandaag is een vreemde dag met onbestendige gevoelens. Ik vind het steeds meer lastig vorm te geven aan gevoelens en gedachten. En vraag mij af of ik er wel over zou beginnen bij iemand of juist niet. Of ik mijn verdriet de ruimte geef en meega in het treurige gevoel of juist maar door zal gaan. Vandaag staat de tijd weer even stil. Net zoals mijn gevoel.

En morgen gaat het jaar verder. Dan ligt deze dag weer achter me. Slingeren de gevoelens nog wat na maar zijn mijn gedachten weer meer in het hier en nu en gericht op al het positieve in mijn leven. Dan zal ik ook weer om me heen kijken, contact maken en eens flirten. Maar vandaag is mijn lief even mijn grote liefde en mijn verdriet het grootst wat er kan zijn.


geplaatst door Jolie - 5517 keer gelezen

beoordeeld 3.65/5 (23 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be