Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 5 februari 2014

OP DATE

Daar zit je dan. Achter het stuur in een ondergrondse parkeergarage waar geruststellende deuntjes door de lucht fladderen als speelse roodborstjes in de lente. Uiteraard ben je veel te vroeg en heb je alle tijd om je te laten overmeesteren door spanning, besluiteloosheid, stress en vooral twijfel.


Die gevoelens komen opeens uit alle hoeken. Ze duiken op naast auto’s, sluipen langs de dikke vierkante pilaren van de parkeergarage en voor je het weet ben je omsingeld door een leger negatieve impulsen en kan je geen kant meer op. Je haalt uit naar je autosleutel maar die blijkt niet te willen meewerken aan je ontsnappingspoging. Hij blijft koel en onbevreesd in dezelfde positie staan, en weigert zich te draaien.


Je beseft dat er geen weg terug is en besluit om nogmaals in de achteruitkijkspiegel te staren, in de hoop dat je spiegelbeeld je vredige woordjes influistert als een engeltje op je schouder. Ondertussen tikken de seconden weg en wordt het tijd om je heilige koe te verlaten en je voeten het bevel te geven om op een elegante, zelfzekere wijze de trappen op te gaan en zich richting afspraakplaats te begeven.


De koude wind slaat je in het gezicht en zorgt ervoor dat al je zintuigen alerter zijn dan normaal. Een schim komt op je af en je hart bonst in je keel, maar de wazige figuur loopt je straal voorbij. Je merkt niet eens op dat ze plots naast je staat.


Een begroeting, een onhandige zoen. Dat leger blaast de aftocht. Het feit dat je je plots op je gemak voelt voorspeld veel goeds. En dat was het ook. Een echt gezellige avond met een uiterst geschikte tafelgenoot. Laat ons hopen dat zij dat ook zo heeft ervaren.


Lap, daar zijn die soldaten terug. :)


geplaatst door JohnDoe6 - 5452 keer gelezen

beoordeeld 2.78/5 (37 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be