Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 14 februari 2014

PUZZELSTUKJES

Het verwonderd me telkens weer hoe we op zoek gaan naar die stukjes die onze puzzel compleet maken, de hiaten in ons bestaan. De meesten onder ons hebben een vrij gevulde puzzelplank maar ontbreken hier en daar nog een stukje sterrenhemel, rozenveld of missen gewoon een hoekje. We durven er zelfs vanuit gaan dat we niet veel nodig hebben om onze “Jack Saw” te vervolledigen.
We zien daarbij een belangrijk gegeven over het hoofd. Iedereen heeft zijn net niet afgewerkte puzzel. En als ik een stuk zou hebben dat een leemte kan vullen bij iemand, is het niet eens zeker dat dat omgekeerd ook het geval is. Laat staan dat die puzzel identiek zou zijn aan de mijne en enkel bestaat uit de stukken die ik ontbreek. Denk dat je meer kans maakt op het vinden van een klavertje vier in de kattenbak van de poes.


Daarom heb ik voor mezelf iets besloten. Ik stop ermee. Het heeft niet de minste zin om te zoeken naar mijn ontbrekende stukjes. Vanaf vandaag gooi ik het over een andere boeg. Ik ga op zoek naar een onvoltooide puzzel waarvan de kleuren en het thema mijn puzzel benaderen. En dan gooien we alle stukjes door elkaar en proberen er één mooie, grotere dan bedoeld door de fabrikant prachtpuzzel van te maken.


Ook al hebben we stukjes tekort.


geplaatst door JohnDoe6 - 5149 keer gelezen

beoordeeld 2.21/5 (29 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be