Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 17 februari 2014

Verbinding

In galop ga ik de piste rond. De frisse lucht voelbaar langs mijn gezicht. De zon verwarmt mijn wangen en raakt het geluk in mijn hart. Mijn spieren ontspannen zich terwijl ik me overgeef aan de bewegingen van het paard. Vanuit mijn benen naar mijn heupen, waarna ook mijn bovenlichaam zich ontspant. Als de ontspanning bij mijn nek voelbaar wordt kijk ik op dat zelfde moment de zon aan en schieten mijn ogen vol met tranen. Geraakt door de bewegingen, de verbinding met mezelf en de eenvoudige schoonheid van het land om me heen ben ik ontroerd en ga op in het moment.

Gewaar van de verschillende gevoelens en gedachten beweeg ik mee op het ritme van het galopperen. Het landschap trekt aan me voorbij. De zon die me steeds terug aankijkt, de boer verderop die aan het werk is. Het stilleven van bomen en de paarden in de wei. Even lijkt de tijd stil te staan, is er alleen maar het heden en kom ik thuis in mezelf. Mijn hart groeit, gevuld door liefde en blijdschap.

Veel te rap is de les voorbij en gaat het paard terug in draf waarna het nog enkele rondjes stapt. Nog even kan ik me één voelen met de bewegingen van het paard en voel ik de eenheid in mezelf. Ik laat ik me voeren, bewust van de ontspanning en blijdschap in mijn lichaam en ziel.

Dit gevoel is precies hetzelfde als wanneer ik me goed voel in een relatie. Een gevoel van intense liefdevolle verbondenheid tezamen met de eenheid in mezelf. Van hieruit voel ik dat we naast elkaar staan in het leven. Die verbinding geeft geeft mij kracht en maakt dat ik mij ook samen met iemand gelukkig voel.


geplaatst door Jolie - 5257 keer gelezen

beoordeeld 2.84/5 (19 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be