Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 18 maart 2014

Contact

Het rinkelende geluid van de gsm...op het moment dat mijn mond nog gevuld is met het schuim van de tandpasta.  Snel even slikken & vegen voordat het belsignaal overgaat in voice mail.

Mijn gemompelde begroeting wordt beantwoord door een diepe stem. Een stem die eerder mijn oren deed tintelen… een stem die me meevoert naar de wintertuin van de babyborrel enkele dagen geleden.

Het duurt even voor ik me kan herstellen om op zijn minst in een volzin te antwoorden. De tijd die ik daarvoor nodig heb, vult hij met het verhaal hoe hij mijn telefoonnummer bij mijn collega ontfutseld heeft. Alhoewel ik nauwelijks hoor wat hij zegt, slaag ik er toch in om op het juiste moment te reageren zodat hij verder vertelt.

Die stem… de resonantie van oneindig diepe tonen zindert door me heen.. mijn oor lijkt een wijd openstaande poort waardoor elke noot tot in het kleinste vezeltje van mijn lijf kruipt & parallel golven van warmte doorheen diezelfde vezels terug stuurt.

Over ruim een half uur is hij in de buurt…of ik zin heb om samen een koffietje te drinken ? Ik zie mezelf heftig knikken…alvorens ik besef dat hij dàt niet kan zien door de telefoon. Verder dan een gestamelde “ja ok…tuurlijk” kom ik in eerste instantie niet. Goed dat hij in dit ultieme moment iets praktischer van geest is dan ik & een cafeetje voorstelt vlak om de hoek.

Hij heeft al lang opgehangen als ik nog met de gsm in de ene hand & een handdoek in de andere hand sta te suffen… Hoe ? Wat ? Waar ? Ik krijg mijn gedachten met de grootste moeite geordend. Tot mijn oog valt op de digitale klok van mijn gsm… Wat zei ie…een half uur ??

De daaropvolgende instinctieve paniekreactie blijkt ruim voldoende om me in de hoogste staat van paraatheid te brengen. Op het afgesproken tijdstip sta ik in het warm gele licht van de straatlantaarn voor de deur van het café… nieuwsgierig naar een volgende stap in onze ontmoeting.

 


geplaatst door CDeesse - 5485 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be