Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 24 maart 2014

DE VERVLOEKTE VINGER

Een pruillipje en een donderwolk van een snoet. Ogen die vuurspuwend mijn richting uitkijken telkens ik met mijn bevelende wijsvinger aangeef waar de lamp brandt. Onze relatie heeft al veel betere tijden gekend. Alhoewel ik hem volledig begrijp en mezelf daar zie zitten, dertig jaar geleden. Het lijkt gisteren.

Muren die je omklemmen, je adem ontnemen en cursussen die dikker lijken dan de verzamelde werken van Agatha Christie, weliswaar minder spannend. Een harde schijf die steeds weer crasht na het downloaden van enkele megabytes, terwijl ik vele gigabytes aan input had. Het aangevoerde fruit en de warme choco waren slecht korte sensaties tijdens de hopeloos saaie uren die ik achter mijn vijandig uitziende schrijftafel doorbracht. Mijn enige kameraden waren de zevenstippelige lieveheersbeestjes die uit kieren en reten verschenen als vuurwerkpijlen in een feestnacht. Samen met een vlucht passagiersvliegtuigen die condensstrepen achterlieten waar je je uren kon aan vergapen verzorgden ze een geanimeerde namiddagshow die me deed vergeten waarom ik boven de boeken hing. Tot vader met één vingerbeweging toonde waar de lamp brandde. Wat heb ik hem vervloekt, die vinger. Pruillippend en donderend.

“Mag ik effekes voetballen buiten?” Na mijn positieve knik krijg ik een intense knuffel en een smakkerd op mijn wang. En dan lijken die examens ineens een stuk minder belangrijk dan ik eigenlijk wil toegeven.


geplaatst door JohnDoe6 - 5416 keer gelezen

beoordeeld 3.19/5 (26 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be