Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 2 maart 2014

Ik wilde even mijn mening delen hier...

...over de virtuele wereld en hoe men hier mee omgaat.

vaak krijg ik te horen hier, het is maar virtueel, trek het je niet te veel aan.

ik moet eerlijk zeggen virtueel of niet, je bent nog steeds met mensen bezig hier, met persoonlijkheden, gevoelens

met een vorm van communiceren, de basis van alles!

waar ook je leert communiceren

en ik vind het heel erg jammer dat men via de virtuele wereld deze vorm van communiceren totaal niet meer kennen

ik erger er mij enorm aan dat vele van ons het gewoon accepteren en uiteindelijk gewoon mee gaan in de massa

awel ik ben nu net niet dat type dat iets gewoon weg accepteert omdat er vele aan mee doen

ik ga mijn waarde en normen niet opzij zetten en hiermee toestemmen en mee gaan in dit gebeuren

ik merk dat er veel zich storen hier aan sommige beslissen dan gewoon weg te gaan en weer een andere manier te zoeken, andere leggen er zich bij neer.

ieder heeft daar zijn eigen manier in en ik respecteer dat zeker!

Mijn opmerking op t2s heeft totaal niets te maken met gefrustreerd zijn, omdat ik geen aandacht krijg op mijn berichtjes of wat dan ook.

mijn frustratie ligt gewoon in de manier van communiceren in de virtuele wereld. Wij leren veel bij en moeten mee met de veranderingen, van klein af aan leren wij onze kinderen gebruik maken van die virtuele wereld, we leren hun zich te wapenen tegen het misbruik, maar niemand die zich bewust is van de manier van communiceren, onder de jongeren wordt er gewerkt rond pesten virtueel

maar wat onder al die volwassenen, daar gebeurt het ook alleen op een totaal andere manier.

ik probeer hier vriendelijk te blijven, ik blijf mezelf en heb het hart op de tong liggen, kan bij sommige verkeerd over komen, ben een praat grage, ook dat kan een ergernis zijn voor vele, maar heb dan ook liever dat ze gewoon eerlijk en duidelijk zijn tegen mij daarin, en zal er rekening mee houden, iets waar je u niet steeds van bewust bent zul je niet snel veranderen

ik wil met respect behandeld worden en probeer dit ook bij andere te doen, je kunt al een oneens zijn met iemand of gewoon weg dat een persoon je niet ligt, maar probeer dat dan op een respectvolle manier mee om te gaan, ga niet negeren of andere negatieve manieren gebruiken aub

ben een beetje teleurgesteld in de manier van omgaan hier.

Dit gezegd zijnde wil ik er ook niets meer verder van vermelden hier dat gaat te afgezaagd worden

heb mijn mening nu gedeeld


geplaatst door Benijntj - 5092 keer gelezen

beoordeeld 1.73/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be