Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 10 maart 2014

tweede keuze of niet als je veel date???

Wil hier toch graag meningen delen over daten.

 

Want ik vind persoonlijk dat als je u op een dating site zet dat je ook zult date als je iemand leert kennen waar je het gevoel bij hebt dit kan wel iets worden.

Je gaat toch niet voort op alleen wat foto's en een tekst, je wilt die persoon toch ook in het echte leven beter leren kennen.

Ben je dan een tweede keuze als je iemand leert kennen die veel op date gaat???, persoonlijk vind ik van niet, ligt er gewoon aan hoe je u gedraagt op date., als je al een type bent dat op een eerste date gaat kussen en , ....., en je wilt al direct die intimiteit, dan is de vraag wil je wel iets serieus hebben??? of ben je gewoon uit op wat avontuurtjes.

 

Ik date om mensen te leren kennen, om te kijken wat voor bepaald gevoel ik bij die persoon zou hebben, vriendschappen komen hier tot stand. is daar iets mis mee???

Als ik op date dat ene bepaalde gevoel zou hebben, dan zal ik hier ook voor willen gaan en stopt het daten ook met andere, dan zal ik die ene persoon beter willen leren kennen, en dat gaat dan voor bij mij.

Dan wordt mijn profieltje op non actief gezet.

En geef ik dat gevoel een kans tot iets te worden, zolang het maar werderzijds is 

 

Het is altijd een risico, een dating site's zijn soms gevaarlijke kanalen als je een relatie hebt of één begint., maar het is een manier van vertrouwen hebben in de andere, elkaar daar ook in te leren kennen. open te zijn en eerlijk te zijn in je bedoelingen. En iedereen heeft zijn rugzak al mee en is al bedrogen geweest en heeft het al moeilijker met vertrouwen, maar laat het u niet verbitteren of wantrouwig maken, het houd je alleen tegen in te groeien.

Dit mis ik bij vele die duidelijkheid die openheid , het eerlijk zijn.

 

ik ben benieuwd naar andere hun meningen hier.


geplaatst door Benijntj - 5509 keer gelezen

beoordeeld 2.6/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be