Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 april 2014

Datingperikelen

’t Is hier even stil geweest.

Terwijl het gewone leven zijn dagelijks terugkerende gangetje gaat, bleef het griezelig stil in datingland. Op de eerste, ontspannen date was nochtans een tweede gevolgd, ook een gezellige avond geworden.

En dan ‘radiostilte’. Geen mail, telefoon, sms. Ik wist wel dat hij een zeer druk agenda had voor de volgende week, toch voel je onbewust hoe laat het is. Elke dag die verstrijkt zonder een teken van leven besef je meer en meer dat er geen derde date zal volgen.
Mijn gevoel klopte, op twee vlakken. Er komt geen derde date maar het blijft wel een heel fijne man. Soms gebeuren er in real life dingen die je datinglife doorkruisen en waardoor je in de war raakt. En hij heeft tenminste de moeite genomen om daar een heel uitgebreide mail rond te sturen.
Op zich begrijp ik zijn standpunt ook wel. Na twee dates ken je iemand nog helemaal niet, hoe aangenaam de communicatie ook kan verlopen. Het feit dat hij niet ‘op twee paarden tegelijk’ wil wedden, kan ik alleen maar toejuichen, alhoewel ik de vergelijking met een paard niet zo flatterend vind.
Tijd dus om nog eens in de ‘profielen’ hier te duiken.


geplaatst door Elske_63 - 6358 keer gelezen

beoordeeld 2.18/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be