Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 18 april 2014

Eerste date in mijn nieuw leven

Eindelijk vakantie... Even relaxen met een glaasje wijn, heerlijk was dat.
Even vlug volgde de confrontatie met mijn single leven. Dan toch maar even een datingsite uitproberen.

Als leek en heel onwennig begon ik te dwalen langs de profielen. Iedereen gaf het beste van zichzelf bloot. Uren zat ik te lezen, te selecteren, tot plots dat ene profiel mijn aandacht trok. De foto, lateraal zicht, gaf mij direct een goed gevoel. Bij het lezen van het profiel merkte ik vele raakpunten. Voorzichtig zocht ik contact, al even vlug een antwoord terug. Mooie, lieve woorden, het streelde mijn imago. Waarom moest ik net nu een weekje op vakantie!
Aangezien een laptop voor mij geen vakantie-attribute is, besloten we dan maar onze GSM-nummers uit te wisselen, niet wetende dat het uiteindelijk een serieus ping-pong effect ging geven. Zalig die lieve berichtjes bij het opstaan, aan de ontbijttafel,... Mijn virtuele reisgezel maakte mijn vakantie nog mooier. Buikkriebeltjes wakkerden aan en ik zag er naar uit om hem in live te ontmoeten.
Zijn voorstel om mij af te halen op de luchthaven vond ik net iets te gewaagd. Na een vlucht van enkele uren zou ik toch niet zo fris en monter tevoorschijn komen. Mijn tegenvoorstel om de volgende dag een uitstapje naar zee te maken werd dan ook gretig aangenomen.
Ondanks dat hij toch een heel ommetje moest maken kwam hij mij als een echte gentleman thuis ophalen. De bel ging. Toch wat zenuwachtig en na een goedkeurende blik in de spiegel opende ik de deur. Daar stond hij dan. Het plaatje klopte niet helemaal met het beeld dat ik gevormd had. Mij terug herpakkend vroeg ik hem binnen.
Na een korte kennismaking vertrokken we dan richting Knokke. Van de Kempen tot Knokke, toch wel een hele afstand, hoe moest ik hier aan beginnen. Al vlug werden onze verhalen verstrengeld met elkaar en voelde ik mij toch rustig worden. Een lange wandeling, een hapje eten, een beetje gek doen, het was fijn vertoeven met hem. Tegen hem aanleunend, een spontane reactie van mij en omdat ik het koud had, wandelden we verder. Soms viel er een stilte, niet erg, moet ook kunnen.
De avond viel en besloten dan terug huiswaarts te keren. Moest ik hem nog even binnenvragen?
Nog niet, het moest even bezinken. Een kus op de wang, een bedankje en tot....allebei moesten we even glimlachen. We wisten het wel....
Ik wou er toch nog enkele nachtjes over slapen.
Omdat ik bewust was van mijn stuntelige verwoording via de telefoon, besloot ik dan om een bevrijdend berichtje te sturen. Nadien toch nog even de telefoon nemen om hem het allerbeste toe te wensen, we haakten in.
Ondertussen zijn we een jaartje verder en waag ik me terug op dit medium. Nu beperk ik het maar met een drankje of een etentje tijdens de eerste date, alhoewel.....
Toch blijft het een leuke anekdote. Ik beschouw het als de vuurdoop in mijn dating-wereld en bewaar het heel graag in mijn nieuw leven.

 


geplaatst door Leen_N - 5982 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (23 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be